2777
2789
عنوان

ترشی

149 بازدید | 12 پست

سلام خانوما من تو خونه یه مقدار  وسایل داشتم گفتم ببینم با اینا میشه ترشی درست کرد اگه میشه طرز تهیه شو هم بگین 

هویج  کرفس گل کلم فلفل  سیر گوجه  

همینارو دارم تو خونه  

خدای مهربانم 🤲 این روز ها خیلی چشم ها بارونی و خیلی قلب ها شکسته شده 💔 خدایا  زخم های دلشان را التیام ببخش و حال همه را خوب کن 🙏   
میشه . گوجه رو حذف کن. پیازم بزن. سبزی خشکم داری بریز توش مقداری

شما چجوری درست میکنید این ترشی هارو که رنگشون قرمزه 

خدای مهربانم 🤲 این روز ها خیلی چشم ها بارونی و خیلی قلب ها شکسته شده 💔 خدایا  زخم های دلشان را التیام ببخش و حال همه را خوب کن 🙏   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این ترشی ها میخوام درست,کنم ولی نمیدونم چجوری از بیرونم که نمیشه بخرم 

قرمزیش بخاطر آب گوجه هست 

بهش میگن ترشی مشهدی 

تونت بزن توضیح داده

هنوز دیر نیست هنوز صبر من ب قامت بلند آرزوست

پوره ی گوجه رو با سرکه باید بجوشونی،بعد مواد بریزی توش ،اندازه هاش تو نت هست ،این‌ترشی زیاد ماندگاری نداره باید تو یخچال بزاری،زیادم درست نکن‌

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

میشه

همه مواد به جز گوجه ها رو خورد کن

بریز تو دبه

گوجه ها رو رنده کن یا میکس کن قاتی مواد دبه کن ،نمک هم اضافه کن ،سرکه هم بریز تا دبه پرشه

بذار چند روزی جای خنک بمونه

خیلی خوشمزه میشه

این روش ک گوجه رو رنده کنی چند وقت پیش یجا خوردم خیلی خوشمزه بود

.

گوجه را اول بشور وتميز كن ؛بعد خورد كن وكمي آب بجوشه زياد آب نريز وآب برا اين كه به قابلمه نچسبه بزار كنار خنك شه بعد ازخنك شدنبا غذا ساز يا مخلوط كن كامل صاف كن 

بعد تمام موادت را بشور وگل كلمت را تو آب نمك وسركه خيس كن تا تا لاي برگها هم خيس بخوره حدود نيم ساعت كافيه  وآبكشي كن وبزار كامل آب سبزيجاتت بره وخوردشون كن البته من خودم تنددوست دارم فلفل زياد ميريزم وميتوني سير را بكوبي تا طعمش زودتر به زبون بياد ورو يه پارچه تميز پهن كن تا اصلا آب نداشته باشه

تو يه ظرف بزرگ موادت را مخلوط كن وگوجه صاف كرده را هم به اين موادت اضافه كن وكاملا مخلوط كن وتوي ظرفت بريز وسركه ونمكش را اندازه كن وروي اين مواد بريز وبعد از حدود ده روز قابل خوردن اسم ترشي هم سالاد مشهدي