ب ی نفر پیام داد و اونم با ماشین اومد دنبالش نمیدونم کی بود.. اصلا نمیدونم یهویی چش شد بچه ام گریه کرد بابام پاشد بچه رو اروم کنه پاشده میگه رعایت نمیکنی و گذاشت رف.. واقعا من نمیدونم با این مرد چیکنم جواب پیامم نمیده.. تازه الان رفتم تو سایت دیوار هم دیدم آگهی کرده خیاط خانوم جهت کار در کارگاه هم لازم داره درحالی که میدونه من حساسم و دوس ندارم با خانم کار بکنه هرروز هم بهم دروغ میگه فقط نمیدونم الان کجا پاشد رف 😢
۱۲ بهمن بی بی چکم مثبت شد😍😍💓خدایا مرسی برای سلامتی نی نی تو دلم💖 ی صلوات بفرستین💞..خدایا ب شوهرم کمک کن😞❤❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مراعات نمیکنی یعنی چی بچه مگه مال خودش نیست البته اگر تازه زایمان کردی شوهر منم این اخلاق گند رو پیدا کرده بود و نه تنها کمک نمیکرد اعصابمم بهم میریخت زیاد گیر نده به خدا توکل کن که خیر بشه همه چی برات
خوشبختی دیگران ، از خوشبختی ما کم نمیکند و ثروت آنان رزق مارا کم نمیکند وصحت آنان هرگز نمی گیرد سلامتی مارا پس مهربان باشیم و آرزو کنیم برای دیگران آنچه را که ، آرزو میکنیم برای خودمان ...