2777
2789
عنوان

شوهرم الان یهویی پاشد رف از خونه بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 26 پست
اها بسلامتی عزیز حالا شاید از سرصدا بچه عصبی شده  من اوایل پسرم دنیا اومده بود شوهرم نگاش نمی ...

ن اینجوری نمی‌کرد الان نمیدونم جیشد نمیدونم زنگ بزنم بهش یا ن. 

۱۲ بهمن بی بی چکم مثبت شد😍😍💓خدایا مرسی برای سلامتی نی نی تو دلم💖 ی صلوات بفرستین💞..خدایا ب شوهرم کمک کن😞❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بد به دلت راه نده شاید بدهی مشکلی چیزی ذاره که عصبیه نمیخواد بهت بگه بهت منتقل کنه 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
عزیزم بد به دلت راه نده شاید بدهی مشکلی چیزی ذاره که عصبیه نمیخواد بهت بگه بهت منتقل کنه 

خدا لعنتش کنه همش باعث اضطراب منه مثله آدم نمیتونه زندگی بکنه

۱۲ بهمن بی بی چکم مثبت شد😍😍💓خدایا مرسی برای سلامتی نی نی تو دلم💖 ی صلوات بفرستین💞..خدایا ب شوهرم کمک کن😞❤❤

مراعات نمیکنی یعنی چی بچه مگه مال خودش نیست البته اگر تازه زایمان کردی شوهر منم این اخلاق گند رو پیدا کرده بود و نه تنها کمک نمیکرد اعصابمم بهم میریخت زیاد گیر نده به خدا توکل کن که خیر بشه همه چی برات 

شوهرتو از وسط نصفش کن تاماااااام 

خوشبختی دیگران ، از خوشبختی ما کم نمی‌کند و ثروت آنان رزق مارا کم نمی‌کند وصحت آنان هرگز نمی گیرد سلامتی مارا پس مهربان باشیم و آرزو کنیم برای دیگران آنچه را که ، آرزو میکنیم برای خودمان ...                  
حتما کار اداری واسش پیش اومده . یا رفته مثلا چرخ خیاطیو بده درست کنن.  شایدم بنده خدا خواب زد ...

نصف شبی چرخ خیاطی میخواد درس کنه 🙁