2777
2789

ب ی نفر پیام داد و اونم با ماشین اومد دنبالش نمیدونم کی بود.. اصلا نمیدونم یهویی چش شد بچه ام گریه کرد بابام پاشد بچه رو اروم کنه پاشده میگه رعایت نمیکنی و گذاشت رف.. واقعا من نمیدونم با این مرد چیکنم جواب پیامم نمیده.. تازه الان رفتم تو سایت دیوار هم دیدم آگهی کرده خیاط خانوم جهت کار در کارگاه هم لازم داره درحالی که میدونه من حساسم و دوس ندارم با خانم کار بکنه هرروز هم بهم دروغ میگه فقط نمیدونم الان کجا پاشد رف 😢

۱۲ بهمن بی بی چکم مثبت شد😍😍💓خدایا مرسی برای سلامتی نی نی تو دلم💖 ی صلوات بفرستین💞..خدایا ب شوهرم کمک کن😞❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی هیچ توضیحی نداد ۴صبح کجا میره؟😐

ن بخدا گفتم کجا گف الان میام

۱۲ بهمن بی بی چکم مثبت شد😍😍💓خدایا مرسی برای سلامتی نی نی تو دلم💖 ی صلوات بفرستین💞..خدایا ب شوهرم کمک کن😞❤❤
خونه بابات زندگی میکنید؟؟

ن اومدم اینجا 2 روزه بخاطر بچه موندم

چه بی بندوبار..... معلومه خیلی یاغی شده ها دمشو بچنین...

چیکارش بکنم هم کارگاه که باز کرده اصلا ب من خیلی دروغ میگه من میفهمم ولی بروش نمیارم چون خیلی عصبیه

ن اومدم اینجا 2 روزه بخاطر بچه موندم

اها بسلامتی عزیز

حالا شاید از سرصدا بچه عصبی شده 

من اوایل پسرم دنیا اومده بود شوهرم نگاش نمیکرد میرفت بیرون نصف شب میومد خونه بدبختی داشتم باهاش

چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷
چیکارش بکنم هم کارگاه که باز کرده اصلا ب من خیلی دروغ میگه من میفهمم ولی بروش نمیارم چون خیلی عصبیه

از اول اینجوری بوده یا بعدا این اخلاق هارو پیداکرده

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
از اول اینجوری بوده یا بعدا این اخلاق هارو پیداکرده

از اول که عصبی بود ولی دروغهاشم زیاد شده اقلا انگار دیگه نمیشناسمش