2777
2789

یخچال و ماشین ظرفشوویی و لباسشوووییی لطفا نظر بدین خوشکلااا

تعداد رای : 71
نظرسنجی
رنگ مشکی
7
9%
رنگ سفید
28
39%
رنگ نقره ای یا همان سیلور
36
50%
💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

مشکی یا سیلور خیلی جلوه نازی داره😊

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾 

سیلور داشتم اگه یکم ضرب بخوره معلومه...ولی سفید بهتره

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکی یا سیلور خیلی جلوه نازی داره😊

آبجیم خودش مشکی میخواد ولی مامانم بهش میگه خیلی تیره اس واسه همین گفتیم اینجا یه نظر سنجی کنیم 

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

البته رنگ مشکی به سختی گیر میاد باید خیلی بگردی بعدش فروشنده ها هم قیمت خیلی بالاتری نسبت به سفید و سیلندر میگن

کلا وسایل مشکی خیلی گرونتره .

اگه مشکلی در اینباره ندارید مشکی واقعا تکه.بستگی به کابینتای آشپزخونه هم داره البته.

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
کلا وسایل مشکی خیلی گرونتره . اگه مشکلی در اینباره ندارید مشکی واقعا تکه.بستگی به کابینتای آشپزخونه ...

عزیزم کابینتاش وکیوم رنگ سفید

عزیزم کابینتاش وکیوم رنگ سفید

خوب پس مشکی و سیلور بهش میخوره.

من خودم سیلور گرفتم راضی ام.سفیدو اصلا نمیپسندم.

سلیقه ایه دیگه.بذارید باب میلش باشه جهازش که بعدها نگه شما نذاشتید من فلان چیزو بخرم.نظر آقا دامادم بپرسید.حالا این وسط دل اونم نشکنه😊

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
البته رنگ مشکی به سختی گیر میاد باید خیلی بگردی بعدش فروشنده ها هم قیمت خیلی بالاتری نسبت به سفید و ...

آره خب

من مبل ذغالی برداشتم با وجود مخالفتهای شدید

ولی یخچال و آشپزخونه کلا سیلور

مشکی برنده ای خاص هم پیدا نمیشه اینم هست بیشتر کیفیت و در نظر بگیر

سفید اکلیلی هم یه مدت اومده خوشگله ولی بعضی سفیدها کم کم زرد میشن یا حداقل دسته و ایناش

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾 
خوب پس مشکی و سیلور بهش میخوره. من خودم سیلور گرفتم راضی ام.سفیدو اصلا نمیپسندم. سلیقه ایه دیگه.بذ ...

آره عزیزم شما درست میگین منم به سلیقه اش احترام میزارم آقای دامادم میگه هر رنگی باشه فرق نداره گذاشته خودش انتخاب کنه مامانمم راضی میشه آخه میگه بفکر خودشم باید همش دستمال به دست باشه هی پاک کنه هی لکه بگیره

آره خب من مبل ذغالی برداشتم با وجود مخالفتهای شدید ولی یخچال و آشپزخونه کلا سیلور مشکی برنده ای خ ...

عزیزم لباسشویی ال جی ایندزیت ایتالیاو ساید ال جی و هیتاچی که هستش اینجا تو شهر ما ولی ظرفشویی نمیدونم رنگ مشکی چه مارک هایی باشه

البته رنگ مشکی به سختی گیر میاد باید خیلی بگردی بعدش فروشنده ها هم قیمت خیلی بالاتری نسبت به سفید و ...

اتفاقا برعکس سیلور از همش گرونتره! و مشکی از همش ارزونتر!

و اینکه رنگ سیلور، دائما لک و جای دست روش میمونه 

رنگ مشکی هم که نگم برات دیگه از سیلور بدتره بعلاوه اینکه کمترین گرد و غبار روش تابلو میشه

سفید بهتره

تازه وارد نیستم 😏
آره خب من مبل ذغالی برداشتم با وجود مخالفتهای شدید ولی یخچال و آشپزخونه کلا سیلور مشکی برنده ای خ ...

عزیزم پس معلومه شما هم اون چیزی که دوست داشتی رو برداشتی و حرف کسی برات اهمیت نداره آفرین آدم خیلی خوبه این روحیه رو داشته باشه آخه آبجیم میگه عاشق رنگ مشکی ام میترسم همه بگن زشته و تیره اس و فلان....👏

اتفاقا برعکس سیلور از همش گرونتره! و مشکی از همش ارزونتر! و اینکه رنگ سیلور، دائما لک و جای دست روش ...

عزیزم ما هرجای بازار رو پرسیدیم رنگ مشکی چون کمتر هست و تک تر هستش یا نمیارن  یاهم تعداد خیلی محدود میارن و یا هم سفارشی میارن ... هرجا پرسیدیم سیلور از سفید گرونتر بود مشکی از سیلور