2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تا حدی حق با همسرتونه

ولی خب کاریه که شده بهترین تصمیم و باید گرفت بچه شوخی بردار نیست بعدا همین شوهرت چون راضی نیست هی داستان درست میکنه برات تا تقی به توقی بخوره میگه من گفتم نمیخوام 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

عزیزم بهتره بندازیش چون مردا اصولا بچه دوس دارن ولی وقتی شرایطشو ندارین گناهه یه بچرو بدبخت کنین 🥺

در‌ جهانم همه چیز نیکوست 🫀 تخصصم مستقل کردن دختراست اونم با اینستا با درامد ماهی بالای ۲۰ میلیون تومان🪽💕🦾
خودش خودشو حامله نکرده که    

درسته ولی اتفاق رخ میده، شاید ۵بار دیگه هم ناخواسته باردار بشن،نمیشه همه رو به دنیا آورد که، وقتی شرایطش رو ندارن به نظرم به اون بچه ظلم میشه بیشتر

Smelly Cat , Smelly Cat , what are they feeding you ? 🐱

ایا شما تنهایی بارداری شدی؟؟؟

ایا شما تعیین کننده هستی که باردار بشی یا نه؟؟

ببخشید اینو میگم ولی وقتی مردی هنوز به این درجه از درک وفهم نرسیده که ایشون شمارو باردار کرده بیش از اینم نمیشه توقع داشت😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤

جای شما باشم میرم میندازم پافشاری هم میکنم که اقا بره عقیم کنه خودشو تا حالش جا بیاد

😍😍😍

از قول من بگو وقتی شرایطش نداری بیخود حال وهول میکنی. مگه دوست دخترش که این حرفو میزنه. میخاست کاری نکنه میخاست هواسشو جمع کنه عجب مردایی😐

یکی از دوستامم شوهرش مجبورش کرد باقرص بندازه بچه رو یه دختر4ساله دارن خونه ماشین رفاه همه چی اوکی. اصن ربطی به وضع مالی نداره یه چیزی شون هست مردا

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام