2777
2789
ای جان به سلامتییییی. به این فکر کن خوش اندام میشی. هزینش الان چقدره؟ انقدر دوس دارم پیکر تراشی کنم

اسلیو با پیکر تراشی فرق داره...اسلیو تو بیمارستان خصوصی گفتن چیزی حدود ۳۱ میلیون میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسلیو با پیکر تراشی فرق داره...اسلیو تو بیمارستان خصوصی گفتن چیزی حدود ۳۱ میلیون میشه

بله عزیز میدونم. یکی از اشناهامون انجام داده اسلیو چند وقت بعد از سایز 48 رسید 38.فقط یکم گوست بدنش شل شده من ندیدمش خواهرم گفت

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 
بله عزیز میدونم. یکی از اشناهامون انجام داده اسلیو چند وقت بعد از سایز 48 رسید 38.فقط یکم گوست بدنش ...

پسرخاله ام هم سه سال پیش اسلیو کرد از ۱۴۷ کیلو به ۹۰ رسید منتهی پوستش خیلی شل شد.ماه پیش رفت پیکر تراشی کرد که متاسفانه هنوزم بیمارستان بستری هست

پسرخاله ام هم سه سال پیش اسلیو کرد از ۱۴۷ کیلو به ۹۰ رسید منتهی پوستش خیلی شل شد.ماه پیش رفت پیکر تر ...

واااای پیکر تراشی همسرمم میگه خیلی دردناکه من سایزم 40 هست شکم ندارم فقط یکم پهلو. ترسیدم

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 
چه خوب خوشبحالت شوهرت چطور راضی شد؟ منم به فکر عملم ولی شوهرم مخاف عمله از طرفیم دوسداره من لاغر بشم ...

من ۱۱۰ هستم...هنوزم شوهرم راضی نیست به اجبار من همراهم شده...راضی نیست چون ی بچه یکساله داریم

واااای پیکر تراشی همسرمم میگه خیلی دردناکه من سایزم 40 هست شکم ندارم فقط یکم پهلو. ترسیدم

پسرخاله من تا پای مرگ رفت با این عمل...میگم هنوزم بعد از یک ماه بیمارستان بستری هست

من ۱۱۰ هستم...هنوزم شوهرم راضی نیست به اجبار من همراهم شده...راضی نیست چون ی بچه یکساله داریم

۱۱۰ که وزنی نیست خیلی راحت با رژیم کم میشه خودتو زیر تیغ جراحی نده یکم اراده داشته باش رژیم بگیر و تو خونه ورزش کن شبا هم برنج و نون نخور خیلی سریع وزن کم میکنی

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
خواهر منم عمل بای پس معده کرد از ۱۲۵ کیلو الان شد ۸۰ 

البته هر چیزی نمیتونه بخوره برنج و نون بقیه چیزارم میخوره و فقطم میحوره و میخوابه لاغرم کرده حالا ما کلی کار تلاش زحمت بچه شوهرم زندگی رژیم توی ۱ ماه ۱۰۰ گرم کم میکنیم😂😂😂