2777
2789
عنوان

حالم ناخوشه

198 بازدید | 34 پست

لطفا دلداری بدید به هم نپرید 

نامزدمم پسر خوبی و خوش قلبیه و عاشق همیم درسته من سطحم از اون کمی بالاتره 

ولی گذشته هی میاد تو ذهنم چقدر دنبال عقده ای و لاکچری بودم فکر میکردم مرد پولدار میاد منو میگیره ولی نشد هر حکمتی خدا میده باید تشکر کرد 

ولی یاد کارایی تو گذشته کردم میاد تو ذهنم مثل اینه همش تو پالادیوم و بالاشهر هی عکس با ماشین میلیاردی و زندگی لاکچری انداختم و میذاشتم اینستا کلا چشم خوردم ولی چاره ای نیس ..... اینو قبول کنین هرجیزی بر وفق مراد نیس 😞😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتون پولدار بودید

متوسط عزیزم 

اون شهرری من نارمک 

یه زمانی بچگی تو بالاشهر بزرگ شدم واسه همینه حس میکردم عقده پولم ولی تا نامزد اومد زندگیم دنبال عقده ای نیستم 

نه  عکسای الکی با لباس برند و ماشین لاکچری و خونه آنچنانی ....نه بابا پولدار نیستم

خب عزیزم بیخود تصور کردی  ادمای اونجوری میرن دنبال مثل خودشون

داستانای شاهزاده واینا همش الکیه

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
منم مثله تو ک چشم خوردی زندگیم پر از سختی و مشکلات شد و ب شدت ب چشم اعتقاد پیدا کردم

باورت بشه بابام وضعش خوب بود برام بهترین لباس میخرید بهترین رستوران میبرد و با مهمون خارجی معاشرت کرد کلاسمون بالاتر بود ولی بابام کلا زندگیمو بخاطر یه هرزه خراب کرد 

شما هنوز تکلیفت با خودت روشن نیست

اینجوری بری زیر یه سقف اذیت میشی

به انتخابت و عشقت احترام بزار 

هر چند حق داری و عادت ها و خواب و خیال های خودتو داشتی 

اما الان دیگه فرق کرده

دوست عزیزم خواهشا با تمام وجود زندگی جدیدتو بپذیر .

شما هنوز تکلیفت با خودت روشن نیست اینجوری بری زیر یه سقف اذیت میشی به انتخابت و عشقت احترام بزار&n ...

گفتم که ازدواج بدون عروسی؟

عروسی نمیگییریم شاید رفتیم منطقه پایین تهران خونه کمی نوساز خریدیم بهتر نبود؟