2777
2789

سلام بچه ها

داروی گیاهی که کمک کنه ب بارداری میشناسید؟

که جای گزین لترزول و کلومفین و... باشه،

اگر آشنایی که عطاری داره یا از طب سنتی اطلاعات داره میشه بپرسین بهم بگین،

لطفا اگر اطلاع دارین جواب بدین،

پیشنهاد دکتر رفتن هم ندین، آآخرین گزینه ام دکتره

منم پلی کیستیک بودم نرفتم دکتر

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنبلی شدید دارم.فعلا دارم ژل رویال مصرف میکنم.با رازیانه و ی سری چیزای دیگه که اسمشو نمیدونم

البته من ی جورایی امید به بچه دار شدن ندارم ولی میگم خدا بزرگه حالا همینا رو بخورم ببینم چی میشه

👑👑👑پرنسس قلب مادر شوهرم👑👑👑😋😋😋کاربریم جدیده ولی کاربر جدید نیستم.ی مدت قهر بودم با همه اونایی که باعث ترکیدنم شدن ولی تصمیم گرفتم کینه رو بذارم کنار و دوباره به آغوش نی نی سایت بازگردم😊

اول اینکه پلی کیستیک بخاطر رحم سرده وخوردن سردیجات.سردیجات مصرف نکن خصوصا تو دوره پریودی .روغن سیاهدانه شکمتو چرب کن.ورزش داشته باش  حذف شیرینجات وترشیجات ولبنیات کم مصرف کن.ازروز پریودی تا روز پنجم کاچی مصرف کن .سیاهدانه وعسل از روز اول پریودی تا روز تخمک گذاریت ناشتا یه قاشق.ورزش داشته باش.فولیک هرشب بخور 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

حذف سردیجات. برنج و مرغ وماست ودوغ. 

مصرف کوکو شوید و فسنجون با گوشت گرم . 

بادکش رحم. 

قبل اقدام هر دو شربت عسل اب بخورید. 

بعد اقدام به صرف چپ پاهات جمع تو شکمت. 

مصرف سیاهدانه و عسل ناشتا. 

من اینارو انجام دادم. البته کنار لتروزول

مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست... 

رازیانه زیادش خودش کیست میاره، برا افرادی هم که کیست داره خوب نیس. برا بارداری هم اگه مرد دم کرده کاسنی بخوره یکی، دو ماه قبلش هم اسپرم رو قوی میکنه هم برا پسر دار شدن خوبه. خوردن اسفند هم برا نازایی خیلی خوبه، مخصوصا خانمایی که پریود نا منظم دارن. هر شب یه قاشق مرباخوری با اب میخوری، به مدت ۴۰ شب. منظور از اسفند دونه های سیاه اسفند هست، یکبار با اب باید شسته بشه، بعد از خشک شدن استفاده کنین. 

من تنبلی شدید دارم.فعلا دارم ژل رویال مصرف میکنم.با رازیانه و ی سری چیزای دیگه که اسمشو نمیدونم الب ...

عزیزم اسفند رو حتما بذار تو برنامه ات، خیلی تاثیر داره. پریود رو مثل ساعت منظم میکنه. 

عزیزم اسفند رو حتما بذار تو برنامه ات، خیلی تاثیر داره. پریود رو مثل ساعت منظم میکنه. 

واقعا؟ مرسی از راهنماییت.این تنها چیزیه که تا الان مصرف نکردم.تو پریودی بخورم یا از هر وقت شروع کنم فرقی نمیکنه؟

👑👑👑پرنسس قلب مادر شوهرم👑👑👑😋😋😋کاربریم جدیده ولی کاربر جدید نیستم.ی مدت قهر بودم با همه اونایی که باعث ترکیدنم شدن ولی تصمیم گرفتم کینه رو بذارم کنار و دوباره به آغوش نی نی سایت بازگردم😊
درست کردن کاچی سخته.

روز اول یه قابلمه درست کن تا ۵ روز مصرف کن .باور کن خواهرم همون ماه اول با خوردنش نتیجه گرفت .البته به اون دکترش گفت بخوره