2777
2789
عنوان

سوال درباره تل گ رام

88 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

یه مشکل درباره تل گ رام دارم ممنون میشم کمکم کنید

من یه سری مخاطب تو گوشیم دارم کا تل گ رام ندارن

وقتی جوین میشن تو تل گ رام همون پیام فلانی به تل گ رام پیوست با شماره طرف برای تل گ رام همسرم هم میره

یه مدت هم محاطبین تازه پیوسته اون برای من میومد

حالا باز مخاطبین من برای همسرم میره

کسی چنین مشکلی داشته؟ 

چطور حلش کنم؟ 

دیلیت اکانت کردم

گوشیمو تنظیم کارخانه زدم

درست نمیشه ولی 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
1
0
0%
2
1
100%
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچی خودت باید حذفش کنی واسه منم اینطوری شده

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

اگه تلگرامت رو گوشی شوهرت برا ی دفه هم بوده این مشکل همیشه هس باش اون دیلیت بزنه تا درست شه...تلگرام شوهرت رو گوشی تو نیست؟یا نبوده؟ اگه هست هم مخاطباتون یکی میشه

از زندگیت رویا بساز ، از رویاهات واقعیت (: Alone but happy :)
فک کنم همسرتون شمارشونو تو گوشیش سیو دارن که وقتی اونا وارد تلگرام میشن براشون پیام میره

نه نداره

منم شماره مخاطبین اونو نداشتم ولی یه مدت برای من میومد

حالا عوض شده، مخاطبین جدیدا پیوسته من برای تل گ رام همسرمم میره با اسمی که من سیو کردم

عزیز نظرسنجی گذاشتم که تاپیکم حذف بشه شنیدم جدیدا نی نی یار تاپیک هارو حذف نمیکنه

بنظرم شماره هات رو سیم کارتت بودن و سیم کارت رو تو گوشی شوهرت قبلا  انداختی و مخاطبینت تو گوشی شوهرت هم جایگزین شدن برای همین پیام میاد

خدایا مرسی
اگه تلگرامت رو گوشی شوهرت برا ی دفه هم بوده این مشکل همیشه هس باش اون دیلیت بزنه تا درست شه...تلگرام ...

یه مدت گوشی شوهرم خراب شده بود تلگرامش رو گوشی من نصب بود

یعنی بخاطر همینه؟ 

که هرچقدر دیلیت اکانت میزنم باز درست نمیشه

مخاطبین قدیمی نه ها

اونایی که مدیدا میان رو رو تلگرام اونم میاره با اسمی که من سیو کردم

یه مدت گوشی شوهرم خراب شده بود تلگرامش رو گوشی من نصب بود یعنی بخاطر همینه؟  که هرچقدر دیلیت ...

آره ی دفه دیلیت بزنه شوهرت درست میشه...بعد تلگرام تو رو گوشی شوهرت نیست احیانا؟؟؟

از زندگیت رویا بساز ، از رویاهات واقعیت (: Alone but happy :)