2777
2789
عنوان

ازدواج

268 بازدید | 13 پست

بچه ها من سی سالمه و تاحالا هیچ مورده مناسبی برای ازدواج تو زندگیم نبوده یعنی هیچییییییی اون چند نفریم که بودن ایرادایه بزرگی داشتن دارم افسرده میشم 

کسی هست مشکل منو داشته باشه؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5272340/8-نفر-میخوایم-تا-بازی-کنییییمبدویین-فقط-8-نفر-دیگه-بازی-مافیای گزارش بزن تا بگم

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این مملکت بزن بیرون تا مجردی... 

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...

هیچی الان کلا ازدواجا کم شده 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
بنظرم چیزی از دست ندادی لذت ببر فعلا

دارم همین کارو میکنم ولی واقعا بعضی وقتا فکرم درگیر میشه که چرا آدمایه زندگیه من اینجوری بودن؟!

یا طرف به شدت خسیس بود یعنی حاضر نبود هیچ خرجی بکنخ برای هیچی یا ۱۴ سال بزرگتر بود ....... کلا ایرادایه اینجوری داشتن