2777
2789
عنوان

شوهر سابقم و خانمش و بچشون کرونا گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 49 پست
اگ راهی داره طلاق نگیر ترو خدا ب خاطر بچت...من الان زندگیم خوبه شوهرمم خوبه ولی همش تو خلوت گریه میک ...

مشکل منم اینجاست که ادم نیست پیرم کرده خواهر یه موی سیاه رو سرشم نذاشته یه روز خوش به چشم ندیدم همه رو تحمل کردم خودش ولم کرد رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس ما هم کرونا گرفتیم دختر ۷ ماهه ام یه روز تب کرد و خوب شد پسر ۷ ساله ام یکی دو روز بی حال بود ولی خوب بود و بازیگوشیشو میکرد. یه دکتر گفت برای زیر ۹ سال خطرناک نیست. زن همسرسابقت رفتارش با دخترت خوبه؟

نترس ما هم کرونا گرفتیم دختر ۷ ماهه ام یه روز تب کرد و خوب شد پسر ۷ ساله ام یکی دو روز بی حال بود ول ...

خوب خدارو شکر....اره میگن باهاش خوبه..از دخترمم ک میپرسم میگه جلو بابا باهام خیلی خوبه وقتی تنهاییم بعضی وقتا سرم داد میزنه....هییییییی چی بگم این دنیا همش برام غم و غصه بوده و بس

اگر همسرتون راضی میشه دخترتون رو نگه داره.تا جایی که میدونم برای دختر ۹ سال سن بلوغ و تشخیصه.یعنی دادگاه از خودش می پرسه بخواد میتونه با شما زندگی کنه .یک سال دیگه صبر کنید و بعد اقدام کنید.پنهانی از شوهرتون با همسر جدیدش صحبت کنید اونم مسلما از خداشه مسوولیت دخترشما از دوشش کم شه بگید با شوهر سابقتون حرف بزنه راضیش کنه

وقتی برام تعریف میکنه انگار قلبم تیر میکشه و عصبی میشم و دهنم خشک میشه ولی جلو دخترم خودمو نگه میدار ...

حق داری من الان وقتی فکر میکنم قراره پسرم بره پیش باباش اصلا میمیرم نفس کشیدم یادم میره به فکرم میزنه بکشمش که پسرم پیش خودم بمونه

اگر همسرتون راضی میشه دخترتون رو نگه داره.تا جایی که میدونم برای دختر ۹ سال سن بلوغ و تشخیصه.یعنی دا ...

با خانم همسر سابقم صحبت کردم ک ر اضیش کنه ب هیچ عنوان راضی نشده ...حتی گفته اگ روزی بره با مادرش زندگی کنه برای همیشه قیدشو میزنم

هر جوری هست پیش خودت نگهش دار ترو خدا

من اصلا به نبودش فکر میکنم دیوانه میشم پدرش کجاست وقتی دارم راه رفتن حرف زدن غذا خوردن دستشوییشو شستن مواظبش بودن شب تا صبح به پاش نشستن صدای گریه هاشو به جون دل خریدن......یادش میدم کجاست حق یه مادر نیست بچشو ازش بگیرن