سلام من یه چرخ میخوام برای کارهای خودم ولی قیمتا خیلی بالا رفته الان یکی هست ژانومه 393رو میگه 2تومن میگه فقط یه سرویس میخواد نمیدونم چیکار کنم اخه من چرخم معمودی بود از اون قدیمیا از اینا سر در نمیارم
کسی داره بگه چه کارهایی میکنه و کلا خوبه یا نه ممنون میشم
در کل ژانومه چرخ خوبیه استاد ما میگه قدیمیها جنسشون بهتره،برای سرویس کردنشم پیش یه آدم وارد ببرین و درموردشون بپرسین تا مطمئن بشین
چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟
در کل ژانومه چرخ خوبیه استاد ما میگه قدیمیها جنسشون بهتره،برای سرویس کردنشم پیش یه آدم وارد ببرین و ...
بله درسته خودمم ترجیح میدم ژانومه دست دوم بخرم تا کاچیران اکبند.اما مسئله اینه من کار با این چرخارو اصلا بلد نیستم برم اونجا چی بگم اگه طرف گفت بیا باهاش کار کن ببین خودت😥😁
فک کنم یه سی دی همراهشون دارن برای آموزش کار با چرخ از صاحبش بخواه اگه نداشت با سرویس کار صحبت کن بگو یادت بده 😁در ضمن مبارکت باشه
منم خیلی وقت میخوام بخرم ولی قیمتها خیلی بالان😭😭منم دنبال دست دوم میگردم
چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟
قدیمیه فکر نکنم سی دی داشته باشه.حالا بعدا یاد میگیرم مهم موقع رفتنه که ضایع نشم😁طرف بفهمه بلد نیستم باهاش کار کنم الکی 4تا اپشن اضافه میگه کلاه میزاره سرم😥بنظر شما 2تومن خوبه؟
خیلی گرون شده من چندساله هی جمع میکنم یه چرخ خوب بخرم هی میره بالا دیگه خسته شدم
ممنون گلم هنوز نخریدم تا من پرسو جو کنم یکی دیگه نخرتش خوبه😢خداکنه خوب باشه بخرمش دارم از بی چرخی م ...
انشالله به همین زودیهایه چرخ عالی بخری🌹🌹