2777
2789

پدرم ۵۰ سالشه منم شهر غریبم امروز فهمیدیم ریه هاش درگیره خیلی سرفه میکنه ولی دکتر نگفته بستری شه وفقط اسپری و امپول هایی داده که یکروز درمیون دور ناف میزنن میخواستم بدونم چه امپولیه کسی اطلاعی داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایشالله هرچه رود تر خوب بشه ، همه جا میگن بعد ۱۴ روز خوب میشه ؟ واقعا اینطوره کسی چیزی میدونه؟

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

برا کروناس.من دیدم به کروناییها میزنن.چیز مهمی نیست.نگران نباش..

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

توروخدا. بیمارستان نرید.... حیففف ادم نمیتونه همه چی روبگه

در جان من دو قلب دارد ضربان🥰🥰فندوقم خوش اومدی😍❤😍❤😍خدایا تودلیمو حفظ کن.به بزرگیت قسم🙏..همه منتظرا رو شاد کن🌹🌹خدایا شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

اکسیژن خونش که نرمال باشه دیگه چیزی نیست.اگرم پایین اومد ببرید اورزانس اکسیزن میزنن بهش میره بالا.

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
ایشالله هرچه رود تر خوب بشه ، همه جا میگن بعد ۱۴ روز خوب میشه ؟ واقعا اینطوره کسی چیزی میدونه؟

نه یکی از اقوام ما ۳ هفته اس کرونا داره و تو خونه ست سر کار نمیره یعنی تستش منفی نمیشه الان سه هفتس .

ببین بادکش ریه براش انجام بدید با مصرف روغن بادام شیرین باعسل برا تنگ نفس.جدیدا هم میگن مصرف کندر برا کرونا خوب جواب داده.اب سیب حریره بادام دمنوش سرخارگل .زوفا .عناب مرتب بهش بدید

جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه.....
نه یکی از اقوام ما ۳ هفته اس کرونا داره و تو خونه ست سر کار نمیره یعنی تستش منفی نمیشه الان سه هفتس ...

میدونی علایمش چجوره؟ چه تستی انجام میده؟

و اینکه شدیده یا خفیف

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧