2777
2789
منم میخوام بگیرم بین مینا و عروس موندم کدوم خوبه 

من عروسمو فروختم مینا گرفتم الان بعد یکماه حدودا میگه مینا.... عروسم ازون جهت ک عادتی تره خوبه

هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم راسته مینا به چشم نوک میزنه منم میخوام حرف بزنه باید جوجشو بگیرم یا بزرگ ترشو

تو دیوار نگاه کن عروس هلندی بگیر که چند تا کلمه بگه خودت بهش بازم یاد میدی مینا زیاد خوشگل نیست

عزیزم راسته مینا به چشم نوک میزنه منم میخوام حرف بزنه باید جوجشو بگیرم یا بزرگ ترشو

اره مینا حتی صاحبشو که خیلی هم عادتی باشه میزنه دستشو کلا تشکر کردنشونم با زدنه 😂😂 اره باید مراقب باشی اگه بچه داری همون عروس بهتره... ولی هردو دستشویی شون نجسه ها... من فقط تو حیاط ولش میدم البته با پر چیده شده

هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂
خیلیییی مراقب باش سرلاک انداره بهش بدی حتی اگه خدشو کشت زیادتر از حد ندی من داشتم اسمشزیتون بود خودم ...

آخ عزیزم چه بد 

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس
بگیر حتما من یکی دیگم میگیرم این تنها نباشه

سلام دختر❤

مبارکه آخر گرفتی😍

عکسش برام باز نشد 😭

من که براش میمیرم😍😍❤

اگه بدونی چه چیزایی یاد گرفته😍😍

تودستم غذامیخوره ، سرشو تکون میده

هرچی میگیم لب میزنه ولی صداش درنمیاد😍

تازه داره یاد میگیره حرف بزنه روزی ۲ساعت

باهاش کار میکنم 🤣🤣🤣 اول صب و شب😍

سلام دختر❤ مبارکه آخر گرفتی😍 عکسش برام باز نشد 😭 من که براش میمیرم😍😍❤ اگه بدونی ...

عزیییییزم بهش یاد بده بوس بده

سلام دختر❤ مبارکه آخر گرفتی😍 عکسش برام باز نشد 😭 من که براش میمیرم😍😍❤ اگه بدونی ...

ااااا چرا باز نشد