2777
2789
عنوان

مامانهایی که بچه سه سال به بالای یدغذا دارن بیان تو

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 36 پست

خواهرم یادمه عاشق تخم مرغ بود مامانم هر روز واسش درست می کرد یکی تنهای میخورد البته حالا بزرگ شده ۱۰ سانت از من بلند تر این تخم مر غ خوردنش باعث شده قد بلند چهار شونه بشه قدش ۱۷۳  تازه ۱۴ سالش شد بازم قد میکشه !!

مجردم  😉 ۷۵بودم 🥴🥴وزنم ۵۵ باید بشم(۶۸/۲۰) 🙃(۶۸/۸۵)🙂(۶۸/۳۰) 🙂(۶۷/۶۵)🙂 (۶۶/۶۵)🙂(۶۵/۱۲)🙃(۶۲/۸۵)🙂         🧡🧡👈💙💙💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی اشتها داره اما غذا دوست نداره، راسیپ هم بدی همینه چون اشتها رو باز می کنه تو علاقمندی هاش تغ ...

دقیقا به همین دلیل نمیدم

نمیدونم چیکار کنم 

هیییچی دیگه به عقلم نمیرسه

واقعااااا کم اوردم

نمیتونم  بگم یه  مامانی استفاده میکنه  گناهش میفته پای من😅😅😅

نه حلالت یواشکی بگو بهم خخخخ

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!
روزی صد بار میگه گشنمه. ولی غذا دوست نداره  هییییچ غذایی فقط سیب زمینی سرخ کرده

خب بهش بده اشکال نداره فقط باکره سرخ کن براش ،پیراشکی براش درست کن،هرغذایی که بیشتردوست داره براش درست کن تزیینات قشنگ کن تابخوره

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
نه حلالت یواشکی بگو بهم خخخخ

یبار برده بودمش چکاپ  فک کنم  دوسالش بود بعد دکتر ازمایش خون اینانوشت  این بچمم ازمایش داد  مثل خانومانشست  

بعد اومدیم گفت چرا دکتر منو  امپول زد گفتم غذانمیخوری واسه  همون   الان که نزدیک ۴ سالشه  میگه زنگ  بزن دکتر بگو دارم غذامومیخورم  بعدها بهش گفتم دیگه امپول نمیزنه  اصلا باهات شوخی کرده بودم میگه اشکال نداره  من دارم  غذامیخورم توباگوشی فیلم بگیر بفرس واسه دکتر درواقع داره بازی میکنه  الان فردا اون یکی بچم واکسن داره میگه  غذاشونمیخوره ببرامپول بزن