2777
2789

ممنون میشم از تجربیاتتون بگین

دختر من اشتها داره ولی غذا دوست نداره 

همه کاری جز دادن راسیپ کردم 

وزن ۱۳ صد ۹۲ 

😓😓😓😓

چه کنم . کم آوردم. از زندگی بیزارم

فقط صبحانه میخوره.  همین

ولش کن بهش غذانده تاگشنش بشه بیادخودش بگه گشنمه

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب وقتی اشتها داره اما غذا دوست نداره، راسیپ هم بدی همینه چون اشتها رو باز می کنه تو علاقمندی هاش تغییری ایجاد نمی کنه. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

پسر من دوسالشه به شدت بدغداس به قول شما خرکاری جز راسیب انجام دادم.تازگیا با یکم آرد و روغن و یه تخم بلدرچین و شیر و نمک خمیر درست میکنم پهن میکنم روش یا مرغ پخته ریش ریش میکنم یا گوشت چرخی سرخ شده میریزم و یه ذره پنیر میذارم فر میگم پیتزا دوس داره میخوره

تو خمیرش سویق کودکم میریزم

عرق بادرنجبویه هم تو باز شدن اشتها موثره

صبحا هم بهش شربت شیره انگور میدم اونم خوبه برا اشتهاش

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

پسر من قد و وزنش همینه دوسال و نیمشه امروز نیمرو پختم صبونه طیق معمول فقط3لقمه خورد پاشدم خاگینه درس کردم با شکر تخم مرغ همشو خورد!!! بچه ها بیشتر چیزای شیرین و متنوع دوس دارن

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60

چ چیزهایی دوسداره؟ هله هوله میخوره؟

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!
خدامنو ببخشه یکاری کردم بچم  خودش میگه مامان غذابیار

چیکار😂

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!

ببین نقطه ضعفش چیه. مثلا مشتاقه موهاش بلند بشه یا دوست داره قدش بلند بشه یا زودتر بره مدرسه. از همینا استفاده کن. بگو اگه این غذا رو نخوری نمیتونی بری مدرسه و... . البته من بعضی وقتا برنامه مورد علاقش که شروع میشه میرم پیشش میشینم میگم اگه غذاتو بخوری میذارم ادامه برنامتو ببینی. اینکارا جواب داده