2777
2789
عنوان

از عشق اولتون خبر دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3451 بازدید | 230 پست
😐😐😐 خاک تو سر جاریت کنن چه آدم بیشعوریه خدا لعنتش کنه ینی انقد آخه😑چه آدمی که مرد متاهل و از زن ...

واقعا ادمای این دوره خیلی بد شدن فقط فکر کار خودشون هستن اهمیت نمیدن قلب یکی دیگه بشکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد

خبرش بیاد الهی

کآری به این ندارم که خفاشو گرفتی خوردی ریدی به کره ی زمین. فقط بگو چطوری گرفتیش؟!!!! من یه یاکریم با اون اوسکولیو نمیتونم بگیرم! 🥴           مواظب عطسه کردنتون باشین دیگه نمیگن عافیت باشه میگن مرگگگگ😬            تا دیروز داشتیم چس ناله میکردیم ب خدا ک جونمونو بگیر حالا دنبال ماسکیم ک یوقت نمیریم🤦‍♀️       مورد داشتیم تو شرکت تا دیروز با لیوانی که صبح شیر میخورد، ظهر دوغ میخورد و عصر قهوه و چایی و دوباره چرخه استفاده ش از فردا شروع میشد. الان لیوانو میشوره میذاره تو کمدش درو قفل میکنه میره، من از ویروس کرونا ممنونم که بهداشت رو به خیلیا یاد داد. 😍         
😐😐😐 خاک تو سر جاریت کنن چه آدم بیشعوریه خدا لعنتش کنه ینی انقد آخه😑چه آدمی که مرد متاهل و از زن ...

واقعا، دعا کن برام هرچی دعا بینمونه باطل بشه بتونیم برگردیم باهم واقعا دارم عذاب میکشم

نه متاسفانه باز اوایلش بهتر بودم  ولی الان اصصلا دوسش ندارم  عشق یه باراتفاق میفته خیلی ...

عزیز دلم 💔💔💔💔💔

از خدا میخوام خودش معجزه کنه و همه چی بشه اونجوری که دلت میخواد