امشب نوبت دکتر داشتم اون سر شهر بعد شوهرم عصر گف خودت برو گفتم خب شبه تو ک بیکاری ببر منو گف نمیبرم باشگاه هم نمیرم ولی تو رو هم نمیبرم منم گفتم بدرک خب نبر بعد قهر کردیم باهم بعد الان زدم از خونه بیرون ک برم نگف وایسا ببرمت منم زنگ زدم ب مادر شوهرم گفتم من این دفعه کوتاه نمیام خودتون میدونید و پسرتون پدر شوهرم هرکاری کرد ببرتم باهاش نرفتم و تنها دارم میرم تصمیم دارم شب نرن خونه تا بترسه یا برم خونه خواهر شوهرم اخه خیلی با خواهرشوهرم و مادرشوهرم صمیمیم خیلی دلم گرفته اخه از ی استان دیگه سوهر کردم اینجا هرچند همه جا رو بلدم ولی شوهرم واقعا این کارش زو مخم بود
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر