2777
2789

امشب نوبت دکتر داشتم اون سر شهر بعد شوهرم عصر گف خودت برو گفتم خب شبه تو ک بیکاری ببر منو گف نمیبرم باشگاه هم نمیرم ولی تو رو هم نمیبرم منم گفتم بدرک خب نبر بعد قهر کردیم باهم بعد الان زدم از خونه بیرون ک برم نگف وایسا ببرمت منم زنگ زدم ب مادر شوهرم گفتم من این دفعه کوتاه نمیام خودتون میدونید و پسرتون پدر شوهرم هرکاری کرد ببرتم باهاش نرفتم و تنها دارم میرم تصمیم دارم شب نرن خونه تا بترسه یا برم خونه خواهر شوهرم اخه خیلی با خواهرشوهرم و مادرشوهرم صمیمیم خیلی دلم گرفته اخه از ی استان دیگه سوهر کردم اینجا هرچند همه جا رو بلدم ولی شوهرم واقعا این کارش زو مخم بود 

بریم برای شروع یک چالش لاغری پاییزی و برگ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برورانندگی یادبگیراززیربیرق شوهرت دربیا

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 

چه بی غیرت

شب زنشو ول میکنه به امان خدا

واقعا عجیبه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

ای بابا من صدبار به خواهر خودم میگم نذار فک کنه تو دیگه خیلی مستقلی و نیاز به حمایتش نداری

نذار لطف هات و بذاره رو حساب وظیفه 

ولی کو گوش شنوا

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
رانندگی رو یاد بگیرم فک میکردی ماشین دسم میده

بهت پول میده

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی