2777
2789
عنوان

خنده دار ترین سوتی هایی که دادین

302 بازدید | 22 پست

از جایی که  خیلی  همه چی کلافه کننده شده.

و دلگیر شده  بیاین یکم از سوتی هامون بگیم بخندیم 

مثلا یه بار خودم زمستون بیرون بودم   7 شب شوهرم زنگ زد که بیام دنبالت کلا هم خیلی سرمایی هستم. از سرما صورت و دستام یخ زده بود  تا سوار ماشین شدم  از سرما دستم بجای اینکه بگیرم جلوی بخاری گرفتم جلوی باند ماشین 

شوهرم می‌خندید میگف یعنی آنقدر دیگ 😂😂🤣🤣

خدایا دلم میخاد ببرمت بستنی فروشی دو تا آب هویج بستنی بخرم یکی به افتخار تو یکی به افتخار خودم اما نمیشه دوتا میخرم میخورم  به افتخار خودم خودت    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار تو خیابون یکیو اشتباهی با یکی گرفتم رفتم جلو بوسش کردم و بوسش کردم و گفتم خدیجه خوبه😐 اون بنده خدا تو شوک بود اخرش گفت بفرما خونه😆 البته خانمم بودا

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

من یه ماه بعد عروسیم برگشتم سرکارم روز اول ک از کار رسیدم خونه از مل هوایی اومدم پایین راه خونمونو گم کردم باز برگشتم رو پل از بالا ببینم از کدوم ور باید برم😂😂😂😂

بابا هر هفته این جور تاپیک زده میشه  باید بگی گوز های روزانه رو بگین😁😁😁😁😁😁

وای هههه

خدایا دلم میخاد ببرمت بستنی فروشی دو تا آب هویج بستنی بخرم یکی به افتخار تو یکی به افتخار خودم اما نمیشه دوتا میخرم میخورم  به افتخار خودم خودت    
یه بار تو خیابون یکیو اشتباهی با یکی گرفتم رفتم جلو بوسش کردم و بوسش کردم و گفتم خدیجه خوبه😐 اون بن ...

فقط قیافه اون بنده خدا🤣

اره منم ازاین اتفاقا زیاد واسم افتاده😂😂

جدددی پس تنها نیستم تا یه مدت سوژه خانواده بودم هر جا میرفتم به مامانم میگفتن مواظب باش کسیو بوس نکنه😆

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
فقط قیافه اون بنده خدا🤣

آره واقعاااا بنده خدا توشوک بود😐

اره کلا حافظه تصویریم افتضاحه

نه بابا حافظم خوبه شباهت داشت بهش😕