2777
2789
عنوان

اونایی که سبزه هستن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 39 پست
بله فهمیدیم شما یه خانم سفیدی که سبزه دوس نداری😑

اگه دوست نداشتم كه باهاش ازدواج نميكردم ولي خب شوهرم بچگيش خيلي زشت بوده واقعا زشت بوده ها مامانشم ميگه نوزاديش خيلي زشت بوده خدا كنه شبيه اون نشه

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازخداتم باشه

شوهرم نوزاديش افتضااااااح بوده عكس نوزاديشو ديدم باورم نميشد اين اونه 

مثه بچه هاي سياه پوستاي افريقايي بوده🤦🏼‍♀️

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
مارک رژات چیه استارتر؟

من رژ مدادی بونومیا استفاده میکنم خیلی کیفیتشون بالاست اما چون تو اینستا سفارش دادم الان که اومده اصلا بهم نمیاد

زخم ها حافظه دارند،آنها هرگز حرف ها و کلماتی که شنیده اند را فراموش نخواهند کرد.
نه دیگه تااین حد😂😂😂 من عکسام تاقبل ازمدرسه رفتنم سفیدوتپل بودم

نه من شوهرم افتضاح بوده نوزاديش هي بزرگ ميشده قيافش بهتر ميشده 

نوزاديش بلا نسبت شبيه بچه ميمونه🙁