2777
2789

خوبه یا بد

شرایطش چطوره

کسی اینجا عضوش هست

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

منم میخام همینو بدونم

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بادران بهتره

چرا 

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
خوبه...اگه کسی روحیه بازار یابی داشته باشه ...خوبه

محصولاتش رو کجا میشه فروخت چقد میشه ازش درامد داشت

منکه با احترام از کارمنداش متنفرم  و متاسفانه تو‌ محل کارم این حس عمومیه

هر شغلی که به زور وقت کسی رو بگیری و تو ساعت اداری و عروسی و مهمونی چیزی که نمیخوادو بهش تحمیل کنی و حرص بزنی که بخره و اون تو رودربایستی نتونه از زیر صحبتهات فرار کنه بده

دوتا بازار کار میکنه یکی بازار سنتی یکی بازار نوین ،اولین شرکتی هست که ام ال ام کار میکنه ،از سال ۶۳ فعالیت میکنه تاسیس شرکت ،از سال ۸۸ به صورت بازاریابی شبکه ای مشغول به کار شد و مجوز سال ۹۰ گرفت ،محصولات سه تا طیف پیشگیری کننده و درمان کننده و مراقبتی هست ،۴ تا پلن درآمدی داره ،فقط سلولزی وبهداشتی و آرایشی کار میکنه.

محصولاتش رو کجا میشه فروخت چقد میشه ازش درامد داشت

من خودم ی مدت کار میکردم...مخصولاتشو اوردم و فروختم اول از اشنا شروع کن بعد پیج بزن تو اینستا و کانال بزن تو تلگرام...

من خودم روحیه بازاریابی و ای که برم پی وی کسی و التماس کنم بیاد بخره نداشتم...مخصولات هم الان گرون شدن...و معمولا برا افرادی جوابدهی متفاوته و سخته بخوای قانع کنی طرف مقابلتو ...چون کسی که محصول میخره دوس داره زود جواب بگیره  و صبر کمی داره....

دوتا بازار کار میکنه یکی بازار سنتی یکی بازار نوین ،اولین شرکتی هست که ام ال ام کار میکنه ،از سال ۶۳ ...

این شرکت ها کلاه برداری نیست

این شرکت ها کلاه برداری نیست

نخیر زیر نظر وزارت صنعت و معدن و تجارت، دادگستری کل کشور ،اصناف، پلیس فتا ،حسابرسی کل کشور تایید کرده اند و برای استعلام میتوانی تشریف ببرید تهران ،میدان ولی عصر ،ضلع شمال غربی میدان، کمیته نظارت بر بازاریابی شبکه ای، یا مراجعه به وزارت صنعت و معدن و تجارت،سایت ایران هشدار