2777
2789
عنوان

😍مادرشوهر😍

1143 بازدید | 42 پست

این بابقیه مادرشوهرا فرق میکنه مدیونید اگه فکرکنید دارم پز میدم ادم بایدخیلی بدبخت باشه که بامادرشوهرش پزبده😂هدفم از زدن تاپیک فقط اینکه خیلیانسبت به مادرشوهربدبین شدن وفکرمیکنن همه مادرشوهرا دیون😈،نه اینطوری نیست مادرشوهرمن فرشته اس یه خانوم مهربون وباشخصیت تاحالا ازدوران نامزدیم تا الان که عروسی کردیم یکبارکوچیکترین دخالتی توزندگیم نکرده کوچیکترین بی احترامی بهم نکرده منم همیشه اندازه مامان خودم دوسش داشتم،یکسال اول عروسیم دانشجوبودم تا6غروب کلاس داشتم میرسیدم خونه خسته وکوفته حال هیچی نداشتم شام واسمون میاورد همسایه ایم،ازعیدمیرم سرکار اکثروقتا ناهارمون رو آماده میکنه واسمون قبل اینکه من برسم خونه کلیدبهش دادم میزاره روگاز ومیره،دوماه بارداربودم حال بد تمووووم کارای خونمو انجام میدادحتی لباسامم میشست،بعده سقطمم که کلا زحمت بااون بوده،اخه مامان خودم مریضه‌،واقعا عین مادر زحمتمو کشیده،مادرشوهرخوبم هست😊بدبین نباشیم😆

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

خدا برات حفظش کنه

تجربه ثابت کرده مادر شوهره خوب نمیمونه زود شهید میشه😂

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراااا اخه😂😂😂😂

واقعا راست میگم نمیمونن خیلی دیدم😂

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
هنو نکرده تو پاچت

اصلا تواین فاز عروس مادرشوهری واینا نیست مادوسال عقدبودیم ی سال نامزد،ی ساله عروسی کردیم کووووچیکترین ناراحتی ازش ندارم

عزیزم همه که عین هم نیستن. تحت تاثیر اینجا هم نباش. چون اینجا راستشو نمیگن اکثرا. فقط میگن مادرشوهرم ال کرد بل کرد. دیگه کار و رفتار خودشونو نمیگن.

خدا براتون حفظ کنه. ❤❤❤❤

صدرصد شما هم عروس خوبی هستی. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
اصلا تواین فاز عروس مادرشوهری واینا نیست مادوسال عقدبودیم ی سال نامزد،ی ساله عروسی کردیم کووووچیکتری ...

منم عقد و یسال اول چیزی ندیدم😂ان شاءالله تا آخر عمر نبینی

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
از نظر شما هر کسی ک بهت خدمت میکنه خوبه واگه نکنه؟🤔

من ازش نخاستم خدمت کنه خودش بازنشست شده توخونه بی طاقته کارای منو میکنه،اصلا چه ربطی داشت این حرفت کلا میگم توفاز بدجنسی واینا نیست تاحالا کوچیکترین دخالتی یا بی احترامی بمن نکرده