2777
2789

با یه ذره هیچ اتفاقی نمیفته نگران نباش. توکل به خدا اگه اون بخواد حتما خودش نگهدارشه

از افتابگردان پرسیدند:چرا شبها سرت به زیر است گفت: ستاره چشمک میزند نمیخواهم به خورشید خیانت کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا اگه بخواد کاری نمیشه .عزیزم نگران نباش من مامانم سر ابجی کوچیکم یه کارا میکرد ک بندازتش نشد 😂😂

خاله من کپسول گاز بلند میکرده که مسرخالم بیفته فکر ککککن😂 ولی الان پسرخالم خودش زن و بجه داره

از افتابگردان پرسیدند:چرا شبها سرت به زیر است گفت: ستاره چشمک میزند نمیخواهم به خورشید خیانت کنم.
چیزی نمیشه اگه با این چیزا سقط میشد مردم نمیرفتن دنبال قرص سایتوتک میشستن زرشک میخوردن با مایه کیک ...

وااای 😂😂😂 اخه من که طبیعی اقدام نکردم iui کردم واسه همین میترسم 😢

خاله من کپسول گاز بلند میکرده که مسرخالم بیفته فکر ککککن😂 ولی الان پسرخالم خودش زن و بجه داره

من مامانم از روی اپن میپرید طناب میزد تخم شنبلیله میخورد ک بیفته ولی تخم شنبلیله رو موهای ابجیم اثر گذاشته اونقدر پر مویه 😂

زاده بهار .😎عاشق زندگی .
خدا اگه بخواد کاری نمیشه .عزیزم نگران نباش من مامانم سر ابجی کوچیکم یه کارا میکرد ک بندازتش نشد 😂😂

انشالا منم حامله باشم و اتفاقی نیفته. اخه طبیعی ک اقدام نکردم با iui اقدام کردم نمیدونم اصلا حامله هستم یا نه. عذاب وجدا همه چیز منو داره میکشه

عزیزم‌اول مطمئن‌باش حامله ای بعد بخودت استرس بده.خدای نکرده اگ سقط ام کنی اینجوری نیس ن بگی اره سقط ...

نه ندارم. نمیدونم حامله ام یا نه. میترسم خوردن اینا باعث شه اگه جنینی هم تشکیل شده پریود شم و بره... ☹☹☹☹☹☹☹☹