2777
2789
عنوان

کدبانوهاا نهار چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری میدرستین کباب تابه ای

ی سیب زمینی کوچولو رنده میکنم ابشو میگیرم پیاز هم همینجور با گوشت چرخی قاطی میکنم نمک زردچوبه فلفل سیاه سماق  و جعفری ساطوریو گلپر  یکم میزنم با دست مثه کتلت شکل میدم تو تابه کبابش میکنم بعدش ی پیاز نگینی میکنم تو روغن کم طلایی بشه زردچوبه یکم نمک میزنم با رب تفت میدم ی لیوان اب  میریزم روش ب جوش ک اومد کباب ها رو میزارم تو سس با حرارت زیاد بجوشه 

ی سیب زمینی کوچولو رنده میکنم ابشو میگیرم پیاز هم همینجور با گوشت چرخی قاطی میکنم نمک زردچوبه فلفل س ...

واقعا خوشمزه میشه؟؟؟ من مثل شما میکنم سرخ میکنم و با بزنج و گوجه میخوررییم سس براش درست نکردم با سس خوشمزه ترخ؟ 

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
واقعا خوشمزه میشه؟؟؟ من مثل شما میکنم سرخ میکنم و با بزنج و گوجه میخوررییم سس براش درست نکردم با سس ...

بله خوشمزه ست امتحان کن فقط زیاد رب نزنیا ترش بدمزه میشه.شوهرم ک خیلی بد غذاست خیلی دوس داره دیگه نمیدونم ذایقه شما چجوریه❤

واقعا خوشمزه میشه؟؟؟ من مثل شما میکنم سرخ میکنم و با بزنج و گوجه میخوررییم سس براش درست نکردم با سس ...

اب سس هم باید کم باشه چون اگه زیاد کبابات بجوشن تو ای وا میرن از هم

اب سس هم باید کم باشه چون اگه زیاد کبابات بجوشن تو ای وا میرن از هم

مرسی عزیزم امتحان میکنم

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
سلام دوست عزیز پیرو تاپیک تمیز بودن میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟ 

چشم عزیزم کردم