2777
2789

دوستان من به خاطر اینکه سر کار میرم تقریبا 6/5 ساعت باید ماسک بزنم بعد ماسک خیلی به بینیم فشار میاره،الان تقریبا چهار ساله که عمل کردم امکان داره بینیم فرمش عوض بشه؟😢خیلی نگرانم چون درحدی فشار روی بینیم میاره ماسک که کلا نفس ندارم،بیشترم طرف راستم اینطوریه

کیا این مشکل رو دارن؟راه حلی دارید؟😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماسک معمولی؟ چطور دو بینی فشار میاره شاید خیلی فشارش میدی

اره معمولی دوتا میزنم رو هم

نه از پشت با این پلاستیکیا که دسته ی ماسک رو میزارن داخلش میبندم چون اگه سفت نکنم از پشت هوا رفت و آمد داره😢

چااااآهههههاااااااررررسااااااااااااااال

من سه ماهه عمل کردم هرجور بلاییم بگی سر بینیم اوردم هیچیشم نشده

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧
من چهار ماهه عمل کردم روزی ده دوازده ساعت ماسک دارم، فشاری نمیاره کهف. نوع ماسکت رو عوض کنف ماسک جرا ...

دقیقا ازاوناست ولی چون از پشت سفت میکنم اینطوری فشار میاره

دقیقا ازاوناست ولی چون از پشت سفت میکنم اینطوری فشار میاره

از پشت سرت؟ مگه روسری مقنعه سرت نیست؟ دیگه چه لزومی داره پشت ماسکو سفت کنی؟ والا بینی غیر عملی هم اینجوری طناب پیچ کنی یه بلایی سرش میاد

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
اره معمولی دوتا میزنم رو هم نه از پشت با این پلاستیکیا که دسته ی ماسک رو میزارن داخلش میبندم چون اگ ...

من بینی یه مدت پیش عمل کردم ولی همون یه دونه ماسکو میزنم اصلا هم فشار نمیاره لازم نیست دیگه دوتا !!!!ناراحتی قلبی پیدا میکنی بابا دوتا نزن 😳