2777
2789
عنوان

خانوما چ خاکی ب سرم بریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 46 پست
راسیتش من اونو استفاده نکردم ولی تا دلت بخواد انواع اسپری و سم های دیگه گرفتم اثر نکرد الا این یکی ...

از کی استفاده کردی؟ داخل اشپزخونتم بودن ؟؟ منم سه سال پیش ازدواج کردم خونه ام سوسک دیدم داستم سکته میکردم امحاگرفتمخداروشکر نبود. واااای خونه خواهر شوهرم افتضاح بود.خواعرشوعرم اینا دربند نیستن زیاد اما فک کن چجور خونشون سوسک داشت که این آدم بیخیال بخاطر اون میخواست خونشو عوض کنه.ا ونم همین بود همه چیو امتحان کرده بود جواب نداد تا بهش گفتم امحا بگیر .گرفت و زد آلان همیشه منو دعا میکنه 🤠

حالا فک کن خودم اینجور مشکلی دارم 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
من‌صبح بعد نماز صبح سر جانماز نشسته بودم‌یه سووسک بزرگ‌قشنگ اومد طرفم زیر چادرم مثل فنر از جا پریدم ...

ای واااااای 

آره این خونه قدیمیا همینن. امحا بزن براش

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک رس

خیلییییی بدی .العی خواب هستی سوسک بیاد بره تو گوشت 🙄🙄

خیلییییی بدی .العی خواب هستی سوسک بیاد بره تو گوشت 🙄🙄

نقی پسرم بُریم علی آباد نی نی سایتو ندوس

رمز موفقیت زندگی رو هنوز پیدا نکردم ولی رمز بدبختی اینه که واسه حرفِ آدمایی که تو زندگیتون هیچ نقشی ندارن خودتونو تغییر بدین

اسپری سوسک کش کامن بزن

عالیه

خونه من سوسک ریز پرشده بود زدم الان یه دونه هم نیست حدود یه ساله

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
از کی استفاده کردی؟ داخل اشپزخونتم بودن ؟؟ منم سه سال پیش ازدواج کردم خونه ام سوسک دیدم داستم سکته م ...

من مشکلم مستاجر بودنم بود که خونه ای که گرفته بودیم زیر سینکش یع تیکه چوب داشت نگو از اونجا تخم ریزی میکنند

منم دیدم نمیشه از اونجا بلند شدم از ترس اینکه نیارم خونه جدید با اینکه تو وسایل بود امحا زدم زیادیش تو  همون دوره اول چیدمان منزل ازبین رفتن

همین  تجربه شده رو بگیر ضرر نمیکنی

قبلا چاه بست داشت همه شب میذاشتم از وقتی بچه دار شدم ی خط درمیون میذاشتم. ممکنه از اونحا باشه 😥😥😥

ما یه اسپری خریدیم اسمش زهرک بود با یه خمیر همراهش باید ریز ریز میزدیم به گوشه کنار دیوار

استفاده کردیم سوسک ها رفتن ک رفتن

نقی پسرم بُریم علی آباد نی نی سایتو ندوس

خخخخ بوریم

من مشکلم مستاجر بودنم بود که خونه ای که گرفته بودیم زیر سینکش یع تیکه چوب داشت نگو از اونجا تخم ریزی ...

آره ب شوهرم میگم اوحا بگی ه دوباره.امرپز باید خودمو کامل تمیز کنم. ب خاطر بچه خیلی نمیذاره ب خونه برسم .خونم بهم ریخته هست

سبد هایی هست میذارن تو ظرفشویی از اونا بگیر

دارم از اونا .الان مشکلم اینه رو سینک بود اون قسمت مایع اینا هست 

وسواسی نباش هر میکروب و ویروسی که هم داشت دامستوس زدی نابود شده یه سوسک کشم بزن دیگه نیاد

همین دیگه وسواسم نابودم کرده