2777
2789

شوهرم از عصبانيت قهر كرد امشب نيومد خونه و گفت تنهام بذار 

منو تنها گذاشت 

البته پدر شوهرم واقعا بلد مبود ي احمقي فرستاد اشنباهي گذاشتش

از حركت شوخرم ناراحتم ك گذاشت رفت پيش دوستش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس فیلم بد لطفا 

لعنتی😅😅😅

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
ازت خجالت میکشه  خداییش مادروپدره شوهرنباید گوشی اندرویدداشته باشن اه

وا چرا؟

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

وای وای پدر منم یه دفعه فیلم زایمان طبیعی گذاشته بود شاهکار همکارش بود!!!ارایشگاهم بود یعنی من و برادرم نفهمیدیم با چه سرعتی خودمونو پرت کردیم اونجا گوشیشو گرفتیم!

واااااییییی چههههه بددددد

خدا نیاره واسه کسی

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️