2777
2789
عنوان

سلام‌ بچه ها از دیروز بدن درد دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 22 پست
نمیخوام بترسونمت کمر درد یکی از علائمشه  شما فردا حتما برو تست بده انشالله که نیست

آزمایش خون نوشته برام دکتر فردا صبح باید برم انجام بدم

خدایا شکرت .. توراهیامو سالم برسون بغلم😍😍😍 واسه سلامتی نی نی های تودلم یه صلوات بفرستید لطفا💚💚❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر كرونا كمر درد شديد داشتم كه پشت پاهامم درد وحشتناك داشت احساس ميكردم رگاي كمر و پشت پاهام كشيد ...

خدا نکنه خیلی میترسم اگه قبلتر بود بهتر بود تاالان ک دم دمای زایمانمه خوب نشم نااونموقع چی 

خدایا شکرت .. توراهیامو سالم برسون بغلم😍😍😍 واسه سلامتی نی نی های تودلم یه صلوات بفرستید لطفا💚💚❤❤❤
ای جانم شاید موقع زایمانه انقباض نداری

نه ندارم هرهفته ام مطب چک میشم حالا تا زایمانم مونده چند هفته 

خدا نکنه خیلی میترسم اگه قبلتر بود بهتر بود تاالان ک دم دمای زایمانمه خوب نشم نااونموقع چی 

هفته ي اول سخته هفته دوم حالت بهتر ميشه و مسري بودنش هم تموم ميشه يكم استراحتتو بيشتر كن نترس گلم هيچي نميشه هر چي باشه ميگذره و تموم ميشه مثل تموم روزاي سخت ديگه اميدت به خدا باشه سعي كن تلقين نكني شايد سرما زده بدنت خشك شده 

انشاالله هيچ اتفاق بدي نميفته❤️

هفته ي اول سخته هفته دوم حالت بهتر ميشه و مسري بودنش هم تموم ميشه يكم استراحتتو بيشتر كن نترس گلم هي ...

ممنون انشاالله عزیزم❤