2777
2789
عنوان

مستاجرها نباید زندگی کنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 87 پست
کار شما هم درست نیست البته خونه رو هررر شکلی می گیرید همون شکلی باید تحویل بدید اون بیچاره هم گ ...

من دارم اجاره میدم کل حقوق شوهرم واسه اجاره میره بعد غصه در و دیوارو بخورم..تا الان که الحمدالله ۲ تا صاحب خونه رو رد کردم هیچ کدوم ایراد نگرفتند

تا کی وایسم خونه بخرم تا یه تابلو بزنم

تابلو فرشو چند خریدی   به جاش ذره ذره طلا‌ی بی اجرت بخر تا خونه دار شی

۳۰۰ 

مرسی بابت پیشنهادت

تمام افکار خود را روی کاری که دارید انجام می دهید متمرکز کنید، پرتوهای خورشید تا متمرکز نشوند نمی سوزانند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دارم اجاره میدم کل حقوق شوهرم واسه اجاره میره بعد غصه در و دیوارو بخورم..تا الان که الحمدالله ۲ ت ...

شما تابلو بزن ولی خونه رو مثل اول تحویل بده

صابخونه که مسئول خونه نداشتن ما نیس

اون بیچاره هم جون کنده یه خونه خریده

ما هم باید انصاف داشته باشیم. من همون جوری که برای خودم دوس دارم برای بقیه هم میخوام. خوب میگم اونم گناه داره نباید تاوان خونه نداشتن منو اون بده

تابلو میزنم استفاده میکنم از خونه ولی عین روز اول باید تحویل بدم دیگه خیالم راحته چیزی به گردنم نیس

والا ما هم صحبخونه هستیم و خونه رو دادیم مستاجر البته یمدت خودمون هم کنار خونه ای که اجار داده بودیم زندگی کردیم

ولی هیچوقت جوری رفتار نکردم که مستاجر به چشم صاحبخونه منو ببینه یا غیره

اخرشم هرسال که مستاجر بلند میشه همون پولی که اجار میگرفتیمو باید خرج خونه میکردیم میدادیم تحویل بعدی

ما به هزار امید و ارزو خونه خریده بودیم اما چون پولمون نمیرسید مجبور شدیوم خونه نوساز کلید نخورده رو ...

بعضیا چقدر بی فرهنگن بخدا .

ما زمانی که خونه مون رو فروختیم ، زمان تخلیه ، باور کن همه ی خونه رو تر و تمیز کردم و آخرشم که از خونه اومدم بیرون ، زمین رو هم تی کشیدم . تر و تمیز تحویل خریدار دادم .

ولی امان از یه عده که انگار با خونه کشتی میگیرن . در حد افتضاح خونه رو تحویل میدن 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
آدم باید زندگی کنه واسه خودش..اگر مستاجری بنا بر این نیست که نباید میخ بزنی تو داری پول میدی وحقته ح ...

نه دیگه تا این حد عزیزم . همیشه حد اعتدال رو نگه دارید . خودتون رو مدیون نکنید . 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
آخه باید با دِلِر سوراخ میکردیم صدای دِلِر زیاده میفهمید خواستم جلو جلو بگم که بعداً دلخوری پیش نیاد ...

وقتی صابخونه نیست از میخ و این چیزا استفاده کنین نفهمه،بالخره خونشه حساسه ندونه بهتره بعدا خواستین برین جای سوراخ ها رو پر میکنین

شما تابلو بزن ولی خونه رو مثل اول تحویل بده صابخونه که مسئول خونه نداشتن ما نیس اون بیچاره هم ج ...

من وقتی خونه رو تحویل میدم کلی تمیزش میکنم توالتو حمومو کل آشپزخونه رو تمیز میکنم اتاقارو تمیز دستمال کشیده تحویل میدم یه خونه رو که کاغذ دیواری کردمو پنجره هاشو توری فلزی زدم ولی همچنان معتقدم خونه ای که اجاره کردم مثل خونه خودمه چون پولشو دارم میدم به درو دیوار زدم تا پول پیش بگیرم حالا هم به دلخواه نچینم خونه ای که میدی دست مستاجر همینه..حالا شما ناراضی هستید از حرف من نمیدونم عقیده شماست ولی من صاحب خونه قبلیم هر وقت مارو میبینه همچنان میگه برگر

دید بیاید ولی ما نمیتونیم چون پول پیش زیادی میخواست چون گاهی صاحب خونه هر چقدر هم حساس باشه به جای میخ نگاه نمیکنه به طرف نگاه میکنه من بی سر صدا ترین مستاجرم و فقط روزهای اول برای چیدمان سرو صدا میکنم.

خب هر وقت خواستی از اونجا پاشی ، جا مایعی رو نکن . بذار همون جا بمونه 

از اون گرونا هست دلم نمیاد😐

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
با خمیردندون هم میتونی سوراخ ها رو پر کنی اصلا مشخص نمیشه

چ جالب نمیدونستم مرسی

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚