یه کلیپ رو تازه دیدم،یه عالمی، نماز استغفار رو برا بچه دار شدن توصیه کرده بود، گفته بود، بودن زوجایی که ۲۰ سال ۱۵ سال ده سال بچه دار نمیشدن با خوندن این نماز صاحب اولاد شدن واومدن تو گوش بچه شون من اذان و اقامه گفتم ان شا.الله بهش عمل کنید و زودی دامنتون سبز شه، ، طریقه نماز حتما تو مفاتیح هستش تو گوگل هم میتونید سرچکنید.فقط قول بدید برا ازدواج موفق منم دعا کنید
امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین
-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸: 👈🏻(ماه اول: کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).
حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍
نماز استغفار، دو رکعت هستش، نیت نماز استغفار میکنی قربه الی الله، اول حمد بعد قدر بعد ۱۵ مرتبه استغفرالله بعد از ذکر رکوع ۱۰ مرتبه استغفرالله از رکوع پامیشید ایستاده ۱۰ مرتبه استغفرالله ، بعد از ذکر سجده ۱۰ مرتبه استغفرالله بین دوتا سجده بازم ۱۰ مرتبه استغفرالله سجده دوم رو میریید بعد از ذکر سجده ۱۰ مرتبه استغفرالله بعد از سجده میشنید ۱۰ مرتبه استغفرالله رکعت دوم هم مثل رکعت میخونید حتما قبل از تشهد و سلام نماز ۱۰ مرتبه استغفرالله رومیگید، به همین راحتی.تقریبا شبیه نماز جعفر طیار هستش فقط این دورکعته و ذکرش فرق میکنه. فقط مداومت کنید هر روز یه بار بعد از نماز واجب بخونید،خوندم آیت الله بهجت ره هر روز این نماز رو میخوندن. ان شا.الله که به زودی نی نی دار شید.برا ازدواج موفق منم دعا کنید.
نماز استغفار، دو رکعت هستش، نیت نماز استغفار میکنی قربه الی الله، اول حمد بعد قدر بعد ۱۵ مرتبه استغف ...
خیلی ممنونم چشم حتما حاجتت روا مهربون🌹❤
حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍
عزیزم چقدر مهربونی شما من امشب ازته دل براتون آرزوی بهترین ها روکردم انشاالله خدا یه همسر پاک ومهربون مثل خودتون نصیبت کنه که قدر جواهری مثل شما رو بدونه گلم 🙏🙏🌷😍
گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨⚕️👨⚕️یه دخمل👩⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍