2777
2789
عنوان

سلااااام

1195 بازدید | 358 پست

بچه هااا بیاید بازی بازی حدس اما ن ازروی قیافه و رفتاربیایدحدس بزنیم ک هرکدوممون  چجوراخلاقی داریم واسه شوهرامون نیاز ب حس ششمیم نیست هرکی ازرو پروفایل طرف حدس بزنه دخملای مجردم حدس رفتار توخونشون وبزنن بیاید بازی کنیم خوش میگذرههه😍😍😍😍🌹

(خوشبختیم وقتی تکمیل شد ک تواومدی توزندگیم بهترین همسردنیا) 💕💋عاشقتونم همسرم پسرم خونوادام برای سلامتیشون ی صلوات میدید عزیزان🙏

باش ک

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

باش ک

شمامتاهلی یامجرد

(خوشبختیم وقتی تکمیل شد ک تواومدی توزندگیم بهترین همسردنیا) 💕💋عاشقتونم همسرم پسرم خونوادام برای سلامتیشون ی صلوات میدید عزیزان🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمامتاهلی یامجرد

مجردم جانم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

جذابی 😍 در همین حد میتونم حدس بزنم 😂😂

قربون حدس زدنای عمیقت

مجردم جانم

خوب بزارحدس بزنم برات بعد شماواسه من حدس بزن توخونواده گوشه گیری میکنی اغلب اوقات اما ذاتا دختر شلوغی هستی اماخوب حوصله نداری همه جانشون بدی فقط جلورفقات خودتی 😂🤷‍♀️اینااومد توذهنم

منم بحدسین مجردم

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
مننننننن😍😍

مجردی یامتاهل گلی

قربون حدس زدنای عمیقت

لب لامصبی سایت 😒😒😒

چقدر حسرت این متن و دارم .....آمده ام آمدم ای شاه پناهم بده.......لایق وصل تو که من نیستم.......اِذن به یک لحظه نگاهم بده......بی کسم ای، شاه پناهم بده.....