2777
2789
عنوان

سلام بیایین یلحظه

39 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها خوبین...

من دیشب یه خواب بد دیدم بعدش لرز شدید کردم..

صبح هم تب داشتم جوری بود سرگیجه نمیتونستم راه برم....

از سر شب هم حالت تهوع وسردرد بهش اضافه شده.. یه ساعتی خوب بودم اما باز الان سردردم داره شروع میشه

مامانم میگه حامله ای دختر اخه سر سفره حالت تهوعم میگرفت😅😅😅

منم گفتم بیخیال مامان حامله کجا بود...

اونایی که اطرافشون کرونایی داشتن.. ایا علایم کروناس؟؟؟

خیلی میترسم اخه دخترمم یکسره بهم میچسبه میترسم اونم بگیره خدایی نکرده..‌..

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار

من بابام داره علائمش تب سرگیجه سرفه بدن درد شدید و خستگی و‌بی حالی 

خواهش میکنم سر سری نگذر اگه‌میتونی همین فردا برو‌تست بده که سریع درمان شروع کنی

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی💚🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بابام داره علائمش تب سرگیجه سرفه بدن درد شدید و خستگی و‌بی حالی  خواهش میکنم سر سری نگذر اگ ...

ان شالله فردا شوهرم بیاد میرم...

کجا باید برم ازمایشگاه؟؟یا بیمارستان؟؟

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
ان شالله فردا شوهرم بیاد میرم... کجا باید برم ازمایشگاه؟؟یا بیمارستان؟؟

بابای من رفت بیمارستان تست داد

تا فردا که تست میدیم انشالله که چیزی نباشه ولی شما اب ولرم تا صبح زیااااد بخورید که همش برین دستشویی 

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی💚🙏🏻