2777
2789

دوستان امشب بادوستم رفتیم بازار  برا عروسی داداشش خرید کنه.حالا کار به کرونا ندارم واقعا و بمنم ربطی نداره و ما هم نمیریم... بعد قبل از بازار ۱۴راه قبل پیاده شدیم همینجور ک میرفتیم دیدم یه پیرمردی زانوشو گرفته نشسته داره زانوشو ماساز میده لباس ورزشیم تنش بود منم چون مامانم زانوش تو پیاده روی درد میکنه دکتر گفته فقط نیم ساعت راه بره.خلاصه بهش گفتم حاج اقا خسته نباشید بهتره نیم ساعت پیاده روی کنی نه بیشتر وگرنه زانوت بدترم میشه اینارو با لبخند گفتم و رد شدم گفت منو شناختی؟گفتم نه والا...خلاصه مارفتیم بازارو خریدکردیمو تقریبا ۳ساعتی طول کشید اومدیم ک سوار ماشین بشیم همون پیرمرده پشت سرمون بود یه کاغذم دستش بود گفت شمارمو بگیر تورو خدا بهم زنگ بزن ااااصصصصصلا به قول دوستمون پشششششمام .من تو افق مححححو شدم اگه بدونید حداقل ۶۵سالش میشد اصلا موندمااااااا چطور روش شد شماره بده

پیرمردا ح  شدن

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توم گرفتی کاغذو و اون خر کیف شد؟!😂😁

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘

فقط یاد یه چی افتادم😐👇🏻

سن اگه رو شصت دوو ؛ زندگی بن بست بوو، بازم عاشقی کمه، یاد جوانی کمه 

سنم حتی اگه شصت بشه، زندگیم بن بست بشه، بازم به یادجوونی عاشقی میکنم 

خدایا به کجا داریم میریم ما!🤦‍♀️

عجب س نقطع ای بودا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که جامعه شده چرا از بیمارای جنسی اصلا نباید با کسی حرف بزنی اصلا چون با کوچکترین حرکتی فک میکنم می‌خای ...

من خودم یه بار یه حرکت خیلی عادی انجام دادم پسره چیزشو درآورد نشونم داد

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
توم گرفتی کاغذو و اون خر کیف شد؟!😂😁

نه بابا نگرفتم کم مونده بود دستمو بگیره کاغذو بذاره تو دستم وای دیگه غلط کنم به پیرمردا سلامی چیزی بکنم اینا اصن انگار عوض شدن خخخ

الان که جامعه شده چرا از بیمارای جنسی اصلا نباید با کسی حرف بزنی اصلا چون با کوچکترین حرکتی فک میکنم ...

وااااای واااقعا دزسته حرفت اصلا ادما خیلی بیجنبه شدن ذهنشون واقعا بیماره