دوستان امشب بادوستم رفتیم بازار برا عروسی داداشش خرید کنه.حالا کار به کرونا ندارم واقعا و بمنم ربطی نداره و ما هم نمیریم... بعد قبل از بازار ۱۴راه قبل پیاده شدیم همینجور ک میرفتیم دیدم یه پیرمردی زانوشو گرفته نشسته داره زانوشو ماساز میده لباس ورزشیم تنش بود منم چون مامانم زانوش تو پیاده روی درد میکنه دکتر گفته فقط نیم ساعت راه بره.خلاصه بهش گفتم حاج اقا خسته نباشید بهتره نیم ساعت پیاده روی کنی نه بیشتر وگرنه زانوت بدترم میشه اینارو با لبخند گفتم و رد شدم گفت منو شناختی؟گفتم نه والا...خلاصه مارفتیم بازارو خریدکردیمو تقریبا ۳ساعتی طول کشید اومدیم ک سوار ماشین بشیم همون پیرمرده پشت سرمون بود یه کاغذم دستش بود گفت شمارمو بگیر تورو خدا بهم زنگ بزن ااااصصصصصلا به قول دوستمون پشششششمام .من تو افق مححححو شدم اگه بدونید حداقل ۶۵سالش میشد اصلا موندمااااااا چطور روش شد شماره بده
در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘