بخاطر کرونا عروسی نگرفتم اومدم خونم که بعد کرونا عروسی بگیرم تروخدا نگید چرا رفتی چون بااید میرفتم شوهرم اواره بود ۶ ماهه خونمم باردار شدم خواهرم خودش گفت الان دستتون خالیه من بهتون پول میدم برو اتلیه کلیپ بساز عکس بگیر لباس عروس بگیر برو ارایشگاه ک حسرت نشه برات منم ب شوهرم گفتم گفت بگیر ۳ ۴ ماهه میدیم بهش منم خیلی خوشحال بودم فردا میخواستم برم با اتلیه قرارداد ببندم خواهرم با اون یکی خواهرم صحبت میکرد گفت من ۱۵ تومن میدم شوهرت باهاش کار کنه ب من سود بده همونجا کارتشم داد ب شوهرخواهرم ب من گفت ۲ تومن از شوهرم میگیرم میدم برو کاراتو کن ۲ تومن حتی پول لباس عروسم نبود منم دیگ ازش نگرفتم همچیم کنسل شد از خواهرم توقع ندارم اندازه کافی حتی بیشتر از حد کمکم کرده فقط دلم شکست ینی لیاقتم ی لباس عروسم نبود حتی دلم برا بی پولیمون خیلی سوخت برا اینکه شوهرم ذوق داشت کارمون درست شده خیلی دلم سوخت جلوم خیلی خجالت کشید
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای الناز شاکردوستم اسم پروفایلمم بخاطر اونه
عزیزم نباید توقع داشته باشی خب اونم نیاز داشته بازم معرفت داشته خواسته بهت بده
من اصلا ازش توقع ندارم من اصلا ازش ناراحت نشدم من بخاطر خودم ناراحتم ک میگم چرا نباید هیچی ببینم وگرنه اون مالشه اختیارشو داره
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
وای خدای من چجوری میتونی چشمت ب دست کسی باشه! عزت نفس و غرور چی!! شوهرت چجوری قبول میکنه خواهرزنش خر ...
چ ربطی داره خواهرمه دشمنه مگه اونم ی جاهایی نیاز داشته شوهر من کمکش کرده مگه چی مبشه