یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گذشته ای که هنوزم همراهته آینده تو بهم ریخته ، جوری میشه فراموشش کرد آخه؟
گذشته فراموش نمیشه
بلکه باید باهاش کنار اومد
من معتقدم به اینکه سختی تو زندگی همه وجود داره ،معتقدم به اینکه سختیای زندگی منو قوی تر میکنن ، معتقدم به اینکه هیج اتفاقی الکی و آبکی نیس ، ذهنم پر حرفه پره خیاله پره طرحه واسه نوشتن واسه کشیدن واسه ساختن ،من عاشق دوویدنم عاشق نقاشی ، کتاب خوندن تو گوشه دنج اتاق، فیلم دیدن و پفک خوردن، کمک کردن ، با دوستام بیرون رفتن، غذای من دراوردی پختن ، شعر خوندن ، موسیقیه خوب، دیوونه وار حل کردن مساعل ریاضی و فیزیک و لحظه به جواب رسیدن ،،،، دوس دارم بدرد بخورم چه زنده ام چه مرده ام #کارت _ اهدای _ عضو ،،،،ما بعد مرگمون به بدنمون نیاز نداریم ولی خیلیا دارن ... مهربون باشیم دنیا خیلی زود تموم میشه ..🖐 ادمای دنیایه مجازی هم دل دارن مراقب تک تک کلمه هایی که تایپ میکنیم باشیم ..💫❣