الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا .. منم استفاده کردم فقط بلند میشه یکم اونم باید مداوم استفاده کنی .. بنظرم روغن کرچک و روغن فن ...
من خودم الوورا طبیعی میزنم خیلی خوبه اینجا خیلی سریتاروتعریفشو کردند ولی کسایی که خیییلییی میگفتن خوبه و مثل مژه مصنوعی میکنه جالبه فقط دو سه تا پست داشتن معلومه فقط برا تبلیغ اومدن برا همین تاپیک زدم مطمئنشم چون قیمتش بالا ۱۵۰ هستش کرچک منم استفاده کردم خوب بود ولی به پا آلوورا نمیرسه
روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
از الوئه وارا نتیجه گرفتی ؟؟ چند وقت میزنی؟ من یکی دوبار زدم ولی ادامه ندادم ..من مژه هام هم ...
اره عزیزم عاااالیییههه من یه برگشو میگیرم اندازه چهر انگشتشو ژلشو در میارم میریزم تو مخلوط کن میکسش میکنم میرزم تو ظرف در دار میزارم رو میز ارایشم هرشب قبل خواب به مژه و ابروم میزنم خیلی قیمتشم مناسبه سه تومن گرفتم یه هفته پیش میتونی هرسری یه تیکه ببری استفاده کنی ولی اون جور که من گفتم خیلییییی راحته وقت زیادیم نمیبره حتما امتحان کن
روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞