2777
2789
عنوان

‌مامانها به دادم برسید 😭😭😭

263 بازدید | 12 پست

بین پوست گردن نوزادم مثل ترک زخم شده چکار کنم ؟ 😭😭😭

خیلی بی قراره . نمی ذاره بینش رو ببینم فقط گوشه گردنش رو دیدم و تونستم عکس بگیرم 

وای باز شده زیر گلوش باید اول با اب ولرم و پنبه تمیز کنی بعد پودر بچه بزنی هر روز باید زیر گردنش و تمیز کنی وقتی خابه سرشو یه جور بزار هوا بخوره زیر گلوش

این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقتی بهش شیر میدی شیر میریزه زیر گلوش میمونه زخم میشه هر روز با پنبه تمیزش کن و اب ولرم و بعد ...

الان کالاندولا بزنم ؟ نمیسوزونه زخمش رو ؟  کالاندولا بزنم یا پودر ؟ 

ببخشید زیاد سوال می کنم واقعا درمونده شدم 😭😭😭😭

الهی..

عزیزم پودر نزن..پماد بزن ..همون مالاندولا خوب میشه..

بعدش هرروز مرطوب کننده بزن ...من میزنم..نرم میمونه..یک روز درمیونم میشورمش

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

پسر من تو ه ماهگی اینجور شد سر خود چند نوع پماد زدم بهتر نشد که بدترم شد بردم متخصص پوست بهم یه محلول داد با یه پماد جفتش ترکیبی بود دو روزه خوب خوب شد پماد ترکیب کلوتریمازول و ان ان با یه درصد خاصی بود ولی محلول نمیدونم چی بود