2777
2789
عنوان

زندگيم نابود شد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 92 پست
ان شالله هرچی خیره بشه ممنون عزیزم. خیلی سخته😔

واسه منم پیش اومد همچین داستانی ،تو انگار منی خخخ

رفیقا کلا ضربه میزنن تو نباید به چشمات هم اعتماد کنی ،دور هر چی رفیقه خط بکش. حتی بر رفیق خوب هم لعنت!

متاسفانه دور و زمونه اینجوری شده کاری نمیشه کرد.از خدا بخواه رابطتون رو خوب کنه خدا از نیت درونت آگاهه پس جواب مثبتو پیش روت میزاره.من به عشقم رسیدم الان نامزدیم.البته تلاش خودت هم هست بهش ثابت کن که اونجوری که فکر میکرد نیستی نزار توی ذهنش از تو آدم دیگه ای بسازه.همش برو پیشش ببینش بگو میخوای ببینیش بگو که خیلی دوسش داری بگو رفیقای خرابی داشتی و خبر نداشتی و بگو قصد بدی نداشتی بگو بهش بچگی کردی دروغ گفتی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه پسره واقعا دوستت داشته باشه حتی اگه قتل هم کنی برمیگرده پیشت.فقط بسنج پیش خودت ببین طرفت چقد عاشقت بود؟ اونقدری بود که بتونه  بهت ثابت کنه؟ اگه عشقش آبکی باشه زود نا امید میشه بستگی به میزان علاقش به تو داره

مرسی عزیزم.داستان شما هم اینجوری بود؟

داستان عشق من کلی پیچ و خم داشت همچین چیزی اتفاق افتاد ولی خب دلیل اصلی جداشدنمم خودم نمیدونم چون تازه نه روزه جداشدم ولی خب تاپیکم درموردش گفتم... منتتطرم چند روزه دیگه بگذره و علت حرکتشو ازش بپرسم 😭😔

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

داستان عشق من کلی پیچ و خم داشت همچین چیزی اتفاق افتاد ولی خب دلیل اصلی جداشدنمم خودم نمیدونم چون تا ...

خب تایپیکتو دیدم اون عشقی که ازش تعریف میکنی عشقشو بهت ثابت نکرد که.یکم برای خودت ارزش قائل باش.تو عاشق یه آدم ترسو شدی ؟ چطور نفهمیدی عاشقت نیست.همون اول که داشتی باهاش دوست میشدی باید میفهمیدی برات کاری میکنه یا نه اصلا دوست داشتنشو ثابت کرده بهت؟

خب تایپیکتو دیدم اون عشقی که ازش تعریف میکنی عشقشو بهت ثابت نکرد که.یکم برای خودت ارزش قائل باش.تو ع ...

والا الان میفهمم با حرف اره -ثابت کرد ولی عملی تا الان ن 

شاید کادو میخرید ولی اینکه یهو تو عمل انجام شده باشه 

نمیدونم والا رفتیم انگشتر برای نشووه گرفتیم گفت ب خانوادت بگو تکلیفم بفهمم منم گفتم بعد دیدم اینجوری شد همیشه میگفت دوست دارم و اینا ولی خب حرف با عمل فرق داره😔

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

زندگی منم رو هواست شما حالا میدونن جداشدین من چی بگم خدا بهت صبر بده خب بایه کاری خودتو مشغول کن فقط زمان میتونه کمک کنه باشه بعد خدا

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
والا الان میفهمم با حرف اره -ثابت کرد ولی عملی تا الان ن  شاید کادو میخرید ولی اینکه یهو تو عم ...

پس تا حالا کار شاخی واست نکرده حتما کادو هم یکی دو بار گرفته توی این ۵ سال.عزیزم عاشق چیش شدی دقیقا؟ این مدل پسرا به بهانه ی ازدواج گول میزنن طرفو که باهاش باشن ازش سو استفاده کنن بعد میرن به خانواده دختر میگن قصدشون جدیه چون میدونن خانواده جواب رد میده با این شرایط .پس از اول قصدش این بود که رابطتونو با نه گفتن از طرف خانوادت تموم کنه برای همین اصرار داشت که با خانوادت حرف بزنه تکلیفش روشن بشه.مطمعن باش اگه خانوادت جواب مثبت هم میدادن یه بهانه دیگه جور میکرد برای اینکه ازت جدا بشه.تو اشتباه اولت این بود که اثبات عشقشو ندیدی.دومین اشتباهت این بود که ۵ سال طرف ازت سو استفادا کرد تو باهاش موندی.فوقش باید دو سال باهاش میبودی.اشتباه سومت این بود البته مطمعن نیستم اما میدونم از خودش و خانوادش اطلاع چندانی نداشتی یعنی نمیدونی کجا میره میاد چیکار میکنه کارشو از نزدیک دیدی تا حالا؟ آمارشو همش بهت میداد ویدئو میگرفت که ببینی کجا ها میچرخه؟

واسه منم پیش اومد همچین داستانی ،تو انگار منی خخخ رفیقا کلا ضربه میزنن تو نباید به چشمات هم اعتماد ...

دیر فهمیدم که ب هیچکس نمیشه اعتماد کرد

حتی مادر خودمم پشت نیست

چه برسه رفیق

فقط خدا میتونه بخ راه راست ببرتشون😔

خداروشکر دوباره پیش همیم😔

اخه این حرفارو بهش زدم

مشکل من اینه یه اشتباهو ده بار کردم

چقد بزاره پی بچگیم😔

اونم حق داره خسته شده از اینهمه دروغ

معجزه ی زندگیم شدی،زندگیمو تغییر دادی،هیچوقت قدرتو ندونستم،هیچوقت نفهمیدم کنارم ی فرشته وایستاده،کاش برگردی😔منتظرت میمونم،واسه همیشه
اگه پسره واقعا دوستت داشته باشه حتی اگه قتل هم کنی برمیگرده پیشت.فقط بسنج پیش خودت ببین طرفت چقد عاش ...

دیگه چقد چشمشو ببنده رو اشتباهاتم

ماهای اول رابطمون بهش خیانت کردم

منو بخشید

بعدش بهم گفت دوس نداره با پسر برم بیرون

ولی بارها رفتم با دوس پسرای دوستم بیرون

این اواخرم رفتم حتی بعد از سه سال

دیگع نمیتونه بهم اعتماد کنه

ما قول ازدواج بهم داده بودیم

اونی که همهچو خراب کرد من بودم😔

قرارع همو ببینیم تا حرف بزنیم 

ولی نمیدونم چی بهش بگم😔

معجزه ی زندگیم شدی،زندگیمو تغییر دادی،هیچوقت قدرتو ندونستم،هیچوقت نفهمیدم کنارم ی فرشته وایستاده،کاش برگردی😔منتظرت میمونم،واسه همیشه
یه ماه بگذره زندگیتون اوکی میشه و آروم. چند سالته؟

۲۲سالمه