2777
2789
عنوان

زندگيم نابود شد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 92 پست
بالاخره باید تاوان ندونم کاری رو داد دیگه

متاسفانه😔

معجزه ی زندگیم شدی،زندگیمو تغییر دادی،هیچوقت قدرتو ندونستم،هیچوقت نفهمیدم کنارم ی فرشته وایستاده،کاش برگردی😔منتظرت میمونم،واسه همیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی خواهرم منم ده روزه از عشفم جداشدم هیچکیو ندارم فقَ سرزنشم میکنن.. کارم گریس😔

برات دعا ميكنم پيش هم برگردين خيلي سخته خيلي😔😔

معجزه ی زندگیم شدی،زندگیمو تغییر دادی،هیچوقت قدرتو ندونستم،هیچوقت نفهمیدم کنارم ی فرشته وایستاده،کاش برگردی😔منتظرت میمونم،واسه همیشه
منم کلی تجربه سنگین دارم رهاش کن بره رئیس🙌🍃

از اين سنگين تر؟ك دوستات به عشقت پيشنهاد خوابيدن بدن؟

منم قبلا تاوان دروغ رو‌دادام اون موقع خیلی ناراحت بودم ولی بعدا یه بهترش رو‌پیدا کردم و خوشحال شدم ...

نيلي جان نميتونم خودمو اينجوري راضي كنم

اوني خراب كرد من بود

اينقد با ايمان بود

اينقد باهام خوب بود

بهترين رابطه رو واسم سه سال خواست،من همش دروغ بهش گقتم😔

اره خییلییی

😔چطوري با شرايط كنار اومدي

خدايي ؟؟ چيكار كردي كه برگشت منم ميخوام ب پاش صبر كنم تو چيكار كردي؟؟

آره عزیزم 

من بهش پیام دادم دیدم قبول نمیکنه و این حرفا بعد دیدم از شمال پاشد اومد تهران از توی کوچمون رد شد یهو یه حسی گفت که یاسین پاشو برو ببین رفتم درو باز کردم دیدم زود رفت فکر کرد کسی دیگه ای شاید باشه 

بعد صداش زدم دیدم حال و روزم و گفت باخودت چیکار کردی 

خودشم خیلی ناراحت بود زیر چشماش سیاه شده بود 

بعدش بغلم کرد گفت برو حاضر شو بریم بیرون

اگه دلش باهات باشه قطعا برمیگرده عزیزم ناراحت نباش فقط صبر داشته باش

سوره یس رو بخون به نیت خودتون تا 40 روز بعد بیا بگو از حال و هوات😍😍😍😍

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

آره عزیزم  من بهش پیام دادم دیدم قبول نمیکنه و این حرفا بعد دیدم از شمال پاشد اومد تهران از تو ...

خداروشكر😍🥺خوشبحالت چقد خوب بهم رسيدين

حتمن ميخونم عزيزدلم 🥺❤️ايشالله بپاي هم پير بشين

😔چطوري با شرايط كنار اومدي

کنار نیومدم می‌خوام تمام تلاشمو بکنم درست شه

حالم زندگیمم

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستین💚امیدوارم هر چی از خدا بخوایین بهتون بده
خداروشكر😍🥺خوشبحالت چقد خوب بهم رسيدين حتمن ميخونم عزيزدلم 🥺❤️ايشالله بپاي هم پير بشين

ممنونم عزیزم مرسی از دعای قشنگت 😍😍😍🌷🙏

آره عزیزم حتما بخون 

حال و هوات رو هم عوض میکنه آرومت میکنه 😍

انشاالله که اگر به صلاح هم هستین دوباره برگرده فقط همینو بخواه از خدا عزیزدلم 😘💞

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

کنار نیومدم می‌خوام تمام تلاشمو بکنم درست شه حالم زندگیمم

ايشالله خدا كمكت كنه

هم به تو هم به من

استاد تغيير باشيم تا قرباني تقدير

بيا شعرم برات پيدا كردم🤦🏻‍♀️

ممنونم عزیزم مرسی از دعای قشنگت 😍😍😍🌷🙏 آره عزیزم حتما بخون  حال و هوات رو هم عوض میکنه آر ...

مرسي عزيزدلم😍🥰❤️😘

ايشالله🥺ايشالله زودتر به زندگيم برگرده