2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

328 بازدید | 37 پست

خانما دخترم دو سال و دو ماهشه. تقریبا دوماهه از شیر گرفتمش. بنظرتون وقتشه از پوشک بگیرم چکار کنم چجوری شروغ کنم ک زیاد اذیت نشیم جفتمونم؟

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا حوصلم نمومد تا ۲ سالگی ۱بر کنم .دخترم عاشق توالت بود . گریه میکرد دیوونه.😅😅 ۱۷ ماهگی آمادگ ...

دخترمن زیاد همکاری نمیکنه چکار کنم؟ ازچ علایمی بایدفهمید بچه آمادس؟

دخترمن زیاد همکاری نمیکنه چکار کنم؟ ازچ علایمی بایدفهمید بچه آمادس؟

دیگه دو سال که کامل حرف میزنه راحت میشه. من ۱۷ ماهش بود براش از دیجیکالا یه صندلی توالت موزیکال گرفتم خوصش اومد همش میگفت برم روش پیپی کنم. دیگه عادت کرد

روانشناسی کودک
دیگه دو سال که کامل حرف میزنه راحت میشه. من ۱۷ ماهش بود براش از دیجیکالا یه صندلی توالت موزیکال گرفت ...

حرف میزنه جیششم میگه منتها وقتی ک ریخت تو پوشک میگه مامان جیش کردم یا پی پی

حرف میزنه جیششم میگه منتها وقتی ک ریخت تو پوشک میگه مامان جیش کردم یا پی پی

هر یه ساعت ببر هفته دوم نیم ساعت. مایعات بده اگه تو این مدت جایی بری دوباره از اول باید شروع کنی

روانشناسی کودک
هر یه ساعت ببر هفته دوم نیم ساعت. مایعات بده اگه تو این مدت جایی بری دوباره از اول باید شروع کنی

نه بابا بخاطر کرونا جایی درنمیایم کسی هم نمیاد

من دوسال ونیمش  هنوزنگرفتم اینقدم همه بهم حرف میزنن ولی اهمیت نمیدم نمیخام بچم اذیت بشه

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی