2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه من الا هشت ماه و هشت روزشه تازه دد میگه و چهار دست پا میره

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.

از هفت هشت ماهگی چهاردست پا رفت ، الانم ده ماهشه دد ، دای ، ماما ، بابابا ، دس دس میگه

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻

پسر من چهل و هفت روزشه دیشب برای اولین بار گفت آقون😄😄😄😄😍😍😍😍

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دخترم هفت ماه و ده روزش فعلا نمیگه ولی ذوس دارم زود بگه

عجله نکن تو هر بچه ای متفاوته

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.

بچه اولم 6ماهگی چهاردست و پا رفت، 9ماهگی به تنهایی وایساد، آخرای 9ماهگیش هم کامل راه افتاد...

دومی از 7ماهگی بابا ماما میگه... از همون موقع هم چهاردست و پا میره، ولی الآن که 9ماهشه هنوزم فقط همون بابا و ماما رو میگه...کلمهء دیگه‌ای نمیگه...یعنی عادیه؟؟؟  چون بچه اولم حرف نمیزنه دیگه میترسم

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋