2777
2789
عنوان

گوشت گوساله ۱۴۰تومن 😐😐یکم یاواشتر گرون کنن کمرم رگ به رگ شد

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 55 پست
هه بعد خوشحال شيد كه طلا ميخواد ريزش كنه 😂✋🏻 همه چيو دارن هزار براير ميكنن  ما نون و طلا نم ...

همین بعد وقتی کاربرا از ارزونی طلا ناراحت می شن کاربرا می توپن بهشون

اونام طفلیا سرمایه هاشونو با جون کندن جمع کردن طلا خریدن ارزشش حفظ بشه

بعد جالبه مگه طلا ارزون شه اجناس ارزون می شه که کاربرا عصبی می شن 😒😒😒

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم رفتیم یک وعده ابگوشتی  یکم چرخ کرده دوتا مرغ یکم خورشتی ۴۰۰ خورده ای شد .

منم ماهی ی گیلو چرخی ی کیلوخورشت میخرم ۱۶۰ ماه قبل البته اینجا۸۰بود

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵
خب خیلی خوبه که 😍 هر ماه می دن ؟؟؟

نمیدونم 😅

ما دیروز رفتیم چون شکر میخریم همیشه از اونجا دیدیم صف هست گفتن برای مرغه 

فک کنم هر ماه باشه احتمالا

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
یخ زده مضره

واقعاً ؟؟؟ خب پس چرا هرکی که مرغ می خره می ذاره تو فریزر پس ؟؟

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

اون یخی ها انگار مال خیلی وقته

وای 😞

همین بعد وقتی کاربرا از ارزونی طلا ناراحت می شن کاربرا می توپن بهشون اونام طفلیا سرمایه هاشونو با ج ...

نه امكان داره اجناسو ارزون كنن بخدا كه بدتر گرون تر ميشه 

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))