2777
2789
عنوان

گوشت گوساله ۱۴۰تومن 😐😐یکم یاواشتر گرون کنن کمرم رگ به رگ شد

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 55 پست
یک مرغ کامل چند کیلوئه تقریباً ؟؟؟

بستگی به مرغ داره بعضی موقع ها ۱/۵کیلو بعضی موقع ها۳کیلوهم میشه

جنبه ندارین تو تاپیکا نظرات منفی بشنوین خیلی غلط میکنید نظرمیخواید ....  والابخدا...قرارنیس عالم وادم شماوکاراتون ولباساتون وغذاهاتون و... روتاییدکنن   اینجاتبادل نظره اگه جنبه نداری تاپیک نزن . درضمن خانومی که هی میای میگی واااا چرااونطورگفتی واچرااینطورگفتی من مختارم آزادانه نظربدم درضمن استارترخودش زبون داره احتیاج به وکیل وصی نداره. اعصابموازسرراه نیوردم که چارتا پاچه گیرنی نی سایتی بخواد بهمش بریزه دوست نداری نظر مخالف بشنوی تاپیک نزننننننننننن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۲تا بچه من بدرک نخورم نپوشم اما نمیتونم از بچهام بزنم با این حقوق چجور یه کارگر زندگی کنه

خیلی سخته خیلی ولی باید تلاش کنیم عزیزم

با غصه چیزی حل نمی شه من مثلاً یه مرغ که می خریم همونو 5 وعده می کنم تو کل ماه مثلاً کلاً دوتا مرغ بخریم ده وعده

یه ذره گوشت می خره شوهرم با همونا سعی می کنم غذا بپزم

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

خیلی سخته خیلی ولی باید تلاش کنیم عزیزم با غصه چیزی حل نمی شه من مثلاً یه مرغ که می خریم همونو 5 وع ...

بقیشم غذاهای بدون گوشت کوکو املت و ...

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

یه هفته قبل گوساله رو گرفتیم ۹۸ شد ۱۴۰😲

🙊🙊🙊

توی خیابون ما مرغ یخ زده میدن 14 تومن دوتابا کارت ملی یه صفیه!!!

خب خیلی خوبه که 😍 هر ماه می دن ؟؟؟