2777
2789

اول بگم فحشم ندید بخاطر کرونا نمیرم 

دوم اینکه دوستمو میخواید فحش بدید آزادید

حالا نکته اینجاست که خب دوست صمیمیمه ولی خب شرایط کرونا جوریه کا واقعا نمیتونم از سلامتیه خودم و خانوادم بزنم برم عروسی 

بنظر شما بعد عروسیش شیرینی و کادو بگیبم ببرم براش؟

همسایمونم هست

اره دیگه فقط بعدش سرش خلوت شد کادوشو ببرین و تبریک بگین

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من عروسی دوستم‌ نرفتم..کرونا هم نبود

.بارندگی بود..

دوستت اگر شعور داشت مردم و تو خطر نمینداخت

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

ن خونشم نرو، امکان داره تو عروسی کرونا گرفته باشه 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

آره بعدش ببر بگو بخاطر کرونا نیومدم

اگرم شوهر داری شوهرتو بهونه کن بگو اون نذاشت بیام

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

نه بعدشم نیاز نیست بری ، تلفنی تبریک بگو ،بخدا ما نزدیک ترین اقواممون فوت میکنه نمیریم تلفنی تسلیت گفتیم ، تو رو خدا این زنجیره رو قطع کنید

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘