2777
2789

ماشالله قدرشو بدون هرمردی الان اونقد جرات نداره که بچه دار شه

البته نمیدونمم بچه چه ربطی به جرات داره ولی جددددا جرات ندارن حالا انگار بچه میخاد بدو تولد بیفته رو داراییای پدرو مادر و تاقطره آخر بخورشون😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا،دخترهم دوست داره ،منم عاشق دختربچه هام مخصوصا دوساله تا6سال ،شیرین زبون بادوموی خرگوشی ..دلم ضعف کرد، دختر4ساله فامیل نزدیکم ب باباش میگه من عسل توام ،من بهش گفتم حدیث بیام دختربابات بشم ؟میگه نههههههه ،دخترمن باش ،من عسل بابام باشم خوووووب؟گولم میزنه میگه توخونه بمون من برم دکتربابابام تومیترسی امپول میزنه ،پارک هم برم ،بعدش میام بازی میکنم باتو

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
😁احتمالا فک کرده جوراب شلواریه🤦‍♀️

فک نکنم حتما پرسیده از فروشنده.ولی گفته زانوش سابیده نشه.آخ من قربون هرچی نوزاد چهار دست پا راه میره برم😍😍😍😍😍😍😍😍

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
نه میدونست زانو بنده می‌گفت بازم میگیرم

خوبه دیگه عزیزم خودش سیسمونیشو میگیره 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 
ماهم همینطور  پسر داداشم ک ب دنیا امده بود دادمش بغل شوهرم مث این فضایی ها نگاش میکرد  ب ...

نامزد من رابطش اتفاقا خیلی خوبه با بچه ها

ولی اصلا نمیخواد خودمون داشته باشیم😂انقدر گفت که منم دیگ دوس ندارم

نی