2777
2789

امروز رفتم سونو انومالی یا همون 18 هفتگی دختر گف همه چی خوبه همه چی نرماله فقط تو قلب بچه ی خال هس ک اونم مشکلی نیس و طی دوران بارداری رفع میشه تا زایمان حل میشه دیگه چون رفت اونور نشد بپرسم چه خالی و منظورش چیه کسی میدونه ینی چی ولی با اعتماد کامل گف مشکلی نیس ولی من خیلی نگرانم دل تو دلم نیس ینی چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزن ب خواهر شوهر من تو سونو انومالی گفتن قلبش سوراخه ولی خوب میشه و شد .الان ۴ سالشه از دیوار راست بالا میره .

دوستمم همزمان با خودم باردار شد تو انومالیش گفتن تو سرش ی توده است ک رفع میشه .. اونم دکتر گفته نترس چیزی نیس

آخه تو سونو هم چیزی ننوشته. خودشم گف چیزی نیس.  بد اونی که میگی بد هفته بیست برم برا چیه و هزی ...

اكو قلب هست تمام مشكلات قلب جنين رو نشون ميده من نميدونم مشكل جنينت در حقيقت چيه خطرناكه يا نه ولى برو كه خيالت راحت بشه

از هزينه اطلاعى ندارم

نگران نباش...من وقتی باردار بودم رفتم سونو..دکتر گفت تو مخچه بچه یک کیست هست که جای نگرانی نیست...اولش یکم نگران بودم ولی بعد دکتر گفت با بزرگ شدن جنین از بین میره که خدا را شکر از بین رفت و الان نی نیم سالم و شیطون بغلمه.....

عزیزن ب خواهر شوهر من تو سونو انومالی گفتن قلبش سوراخه ولی خوب میشه و شد .الان ۴ سالشه از دیوار راست ...

آره برا منم گفت چیز مهمی نیس و دوران بارداری حل میشه واینکه جایی که رفتم برا سونو همه تعریفشو میکنن میگن دکتر خوبیه. امید وارم برا مال منم رفع بشه

نگران نباش...من وقتی باردار بودم رفتم سونو..دکتر گفت تو مخچه بچه یک کیست هست که جای نگرانی نیست...او ...

خدارو شکر. 

والا دکتر ب منم با صراحت کامل گف طی دوران بارداری خوب میشه مشکل خاصی نیس. 

ینی منم نگران نباشم