2777
2789
عنوان

قهر با خانواده خودتون

2673 بازدید | 21 پست

سلام دوستان خوبم.

میشه کسایی که با خانواده خودشون قهرن بیان اینجا و علت رو بگن؟ و اینکه الان درچه حالی هستین و چطور با این قضیه کنار اومدین؟

اول از خودم میگم ...قصه من اینجوره که خانوادم با ازدواجمون مخالف بودن به  همین علت همیشه درحال ایرادگرفتن و حرف دراوردن برای همسرم بودن و هستن.تا اینکه چندشب پیش با یه حرف و خبر کشی کوچیک اومدن دم خونم و داد و بیداد و ابروریزی راه انداختن و رفتن...مادرم خیلی به بچه هام وابسته است و دوستشون داره.نمیدونم چرا حاضر شد بیاد و چنین کاری بکنه...حالم بده و دارم دق میکنم خیلی ناراحتم و میدونم برای همیشه از دست دادمشون...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دو تا از خواهرام قطع رابطه ام بخاطر حرفايى كه پشت سرم زدن

دقیقا علت دعوا هم خواهرم بود و خبرکشی هاش منجر به این دعوا شد...با خودم میگم اگه به طرفداری از اون دختر اومد در خونم خب منم اینور دخترش بودم

منم رابطه ای چندان ندارم باهاشون...خیلی سردن..من کلا پدرم مخالف این بود که ازدواج کنم...با شوهرم نه ها   کلا با همه مخالف بود..خیلی اذیتم کرد...اخرم بدونه رضایتش ازدواج کردم....هیچی نداشتم..هیچی

...از همون موقع تقریبا کینه م ازشون بیشتر و بیشتر شد...فوق العاده منزوی شدم

..چون سر اون قضیه خیلی احساس کمبود میکنم

خواهرا جديدا خيلى فتنه شدن همش هم بخاطر حسادتشونه

دقیقا مدام بهم تلقین میکنن تو زندگیت فلانه تو خودتم طلاق میخوای اما به خاطر بچه هات مجبوری بمونی زندگی کنی...درحالی کا من واقعا زندگیمو دوس دارم و میدونم هر مردی ایراداتی داره ...و این دلیل نمیشه که ادم طلاق بگیده اونم با دوتا لچه