2777
2789
عنوان

بچه ها توراخدا ی لحظه بیاین

75 بازدید | 14 پست

خانوما من ۱۸سالمه هنوز دراین مورد اطلاعات کافی ندارم و گیجو ناراحتم لطفا کمکم کنید من عقدم دوشب پیش موقع نزدیکی چندتا ضربه خورد و خونریزی کردم یه سه چهار ساعت خونریزی داشتم الان خیلی ناراحتم چیکار کنم شوهرمم گفت اشکالی نداره ولی اعصابم خورده😭😭😭😭😭

تعداد رای : 1
نظرسنجی
.
1
100%
.
0
0%
پـایـیــز را دوسـت دارم چـون مـهـرتـورا بــه دلــم انـداخـتـه...عـشـق پـنـهـانـی تـریـن راز پـایـیـز اسـت... ♥️🌈🍂🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان نظر سنجی چیع.. خو اگه شوهرت میگه اشکال نداره تو چرا غصه میخوری. خود کرده را تدبیر نیس

میخاستم پاک بشه تاپیکم چندروز دیگه براهمین نظر سنجی زدم اجی ازبس گریه کردم دارم کور میشم نباید اینجوری میشد😭

پـایـیــز را دوسـت دارم چـون مـهـرتـورا بــه دلــم انـداخـتـه...عـشـق پـنـهـانـی تـریـن راز پـایـیـز اسـت... ♥️🌈🍂🍃
ضربه هاش کاری بوده لامصب

وااای نگووو اعصابم خورده😭اجی جالب اینه ک دکتر بهم گفته بود نوعش ارتجاعیه استرس نداشته باشم خون میاد و اومد😐

فک کنم کارو تموم کرده 

ن اندازه ی بند انگشتم باز نشده خیلی کم

به نطرم برو دکتر معاینه کنه

اخه سرخود ک نمیتونم برم ب مامانمم بگم میکشه منو بعدم روم نمیشه بگم😭😭

عزیزم ب باز شدن نیس ک  اونی ک میگی بعد از مدت زیاد باز میشه و گشاد میشه

واای😭😭😭😭چ غلطی کردیم😭

غصه نخور. یه دکتر برو معاینه کنه

اجی دوس داشتم عروسیم اینجوری بشه ن الان😭