2777
2789
عنوان

مهاجرت با فروش دار و ندار

845 بازدید | 40 پست

کسی را می شناسید که با فروختن همه ی زندگی و ماشین و طلا و همه وسایل ، مهاجرت کرده باشه ؟

منظورم اینه که فقط همه ی دار و ندارشو داده باشه تا خودشو برسونه یه کشور دیگه و پشتوانه مالی دیگه ای نداشته باشه

موفق شدن؟❤

بله زیاد دیدم. 

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه از نزدیک ندیدم

ولی چند سال پیش که من و تو و بفرمایید شام میدیدم، بعضی شرکت کننده های گدا گشنش، منو یاد همچین چیزی مینداختن.

بدون پشتوانه و تحصیلات زار و زندگیشونو جمع کردن رفتن اونور حالا توش موندن محتاج ۱۰۰۰ دلار اون برنامه بودن

البته من اینجوری فکر میکردم شایدم اینجوری نباشن

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

آره من خیلی دیدم البته تونستن با فروختن چیزایی که داشتن ی مقدار پول با خودشون ببرن چون نمیشه بدون هیچ اونجا تا بخوای کار پیدا کنی باید از جیب بخوری 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه