2777
2789
عنوان

شروع درد زایمان

184 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها

شما چه راهی پیشنهاد میدین برای شروع انقباضات رحم و شروع فرایند زایمان؟ 

من پیاده روی رو انجام میدم و دوش آب گرم میگیرم 

از دمنوشا و‌خوردنیا یه مقدار میترسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به موقع خودش به دنیا بیاد خیلی بهتره عزیزم یکم دیگه صبر کن وااای خوشبحالت به اخرش رسیدیا دمنوشای با طبع گرم برا شروع انقباضات میخورن که توصیه نمیشه پس یکم دیگه صبر کن

به موقع خودش به دنیا بیاد خیلی بهتره عزیزم یکم دیگه صبر کن وااای خوشبحالت به اخرش رسیدیا دمنوشای با ...

من خداروشکر دو‌هفته زودتر باید زایمان کنم

این هفته های ۳۱ به بعد یه جوری کش میاد که اصلا تموم نمیشه انشالله که شمام به دل خوش‌نینی رو بغل کنی عزیزم

من خداروشکر دو‌هفته زودتر باید زایمان کنم این هفته های ۳۱ به بعد یه جوری کش میاد که اصلا تموم نمیشه ...

الان چندهفته هستید

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹
۳۶ هفته و ۴ روز

منم دقیقا سی شش هفته ‌‌چهار روزم 

سزارینم دکترم گفته بیستم عمل می‌کنم 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍